Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Deseret 7 perros
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Scanavino passt de bal in één keer door. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati onderschept slim de pass. Cardozo rent richting de bal. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Scanavino rent richting de bal. Taibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanavino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scanavino krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Belerati onderschept slim de pass. Belerati speelt de bal door. Cavani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Belerati rent richting de bal. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati rent richting de bal. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Deseret 54%, 7 perros 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atlético Deseret - 7 perros 0:0

62e minuut.
Peirano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taibo is nu in balbezit. Lema tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taibo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ballesteros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Toledo kopt de bal weg. Bonomi rent richting de bal. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati schiet op doel. Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Deseret 52%, 7 perros 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atlético Deseret - 7 perros 0:0