Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaSinChance los mandingas
PorLey Tactiek mandinga
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen good


8e minuut.
Carpinteiro kopt de bal weg. Ziemiański kan de bal niet met de borst controleren. Kurusa rent richting de bal. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz bokst de bal weg.

20e minuut.
Dittberner probeert naar een medespeler te passen. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Chodkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kocięba speelt de bal door. Latoń rent richting de bal. Carpinteiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carpinteiro krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Daňhel kopt de bal weg. Sadlok rent richting de bal. Sadlok passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Październik de bal. Październik geeft een lange en hoge pass. Paal!

38e minuut.
Kurusa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dittberner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Październik kopt de bal weg. Klungelig pakt Carpinteiro de bal. Carpinteiro passt de bal zonder na te denken. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 41%, los mandingas 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LaSinChance - los mandingas 0:0

48e minuut.
Rzepicha geeft de bal voor. Latoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dittberner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dittberner haalt uit met een fantastische trap. Chodkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Kurusa geeft een lange en hoge pass. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ziemiański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ziemiański kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - los mandingas 1:0

55e minuut.
Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov geeft een lange en hoge pass. Lucian probeert de bal aan de voet te houden. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Carpinteiro kopt de bal weg. Ziemiański heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański probeert naar een medespeler te passen. Dittberner rent richting de bal. Dittberner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło geeft een hoge lob. Ziemiański controleert de bal met de borst. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Olivas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dobrinoiu komt het veld opgelopen. Luca komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 36%, los mandingas 64%.
LaSinChance - los mandingas 1:0