Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosadera Club De Futbol Peñarol Decano
5-3-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 18.8
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Mata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berrios is nu in balbezit. Baspineiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berrios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berrios zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Berrios speelt de bal door. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomando rent richting de bal. Pesatori onderschept slim de pass. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. Ravera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Berrios probeert naar een medespeler te passen. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori passt de bal in één keer door. Berrios rent richting de bal. Berrios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios geeft een hoge lob. Pesatori rent richting de bal. Pesatori schiet op doel. Ravera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Peñarol Decano 1:0

23e minuut.
Lomando kopt de bal weg. Cadenas heeft problemen om de bal te vangen. Berrios probeert naar een medespeler te passen. Pesatori rent richting de bal. Pesatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Peñarol Decano 2:0

24e minuut.
Berrios is nu in balbezit. Soleto probeert naar een medespeler te passen. Lomando is nu in balbezit. Pesatori onderschept slim de pass. Pesatori draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Peñarol Decano 3:0

28e minuut.
Rosado kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cadenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesatori rent richting de bal. Pesatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Peñarol Decano 4:0

34e minuut.
Pugliese is nu in balbezit. Pugliese geeft de bal voor. Klungelig pakt Mañana de bal. Scanzano onderschept slim de pass. Scanzano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal in één keer door. Daar is Pugliese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Baspineiro onderschept slim de pass. Baspineiro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesatori geeft de bal voor. Ravera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Volante is nu in balbezit. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Peñarol Decano 5:0

45e minuut.
Berrios passt de bal met de wreef. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori passt de bal met de wreef. Berrios rent richting de bal. Berrios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 24%, Peñarol Decano 76%.
La Rosadera Club De Futbol - Peñarol Decano 5:0

54e minuut.
Ravera trapt de bal weg van het doel. Scanzano kopt de bal weg. Berrios met een sublieme pass. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Peñarol Decano 6:0

55e minuut.
Baspineiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soleto de bal. Soleto met een sublieme pass. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mata is nu in balbezit. Baspineiro onderschept slim de pass. Agazzi speelt de bal door. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mata geeft een lange en hoge pass. Pesatori is nu in balbezit. Pugliese begaat een overtreding. Pesatori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Agazzi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soleto met de inworp. Rubio rent richting de bal. Berrios verovert de bal door een tackle van achteren. Berrios geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Klungelig pakt Volante de bal. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios passt de bal zonder na te denken. Soleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Peñarol Decano 7:0

73e minuut.
Pesatori kopt de bal weg. Daar is Berrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesatori is nu in balbezit. Berrios is nu in balbezit. Berrios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Pugliese geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soleto met een snelle inworp. Berrios is nu in balbezit. Berrios geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Scanzano geeft de bal voor. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pesatori de bal. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Volante springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Soleto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pesatori de bal. Lomando is nu in balbezit. Pesatori onderschept slim de pass. Pesatori schiet op doel. Ravera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Klungelig pakt Rosado de bal. Rosado geeft een lange en hoge pass. Pugliese kopt de bal weg. Berrios rent richting de bal. Berrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 17%, Peñarol Decano 83%.
La Rosadera Club De Futbol - Peñarol Decano 7:0