Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol Decano La Rosadera Club De Futbol
Normal Tactiek 5-3-2
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 48.9
weak Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios passt de bal zonder na te denken. Volante rent richting de bal. Volante geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu springt en kopt de bal. Ravera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berrios rent richting de bal. Berrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:1

4e minuut.
Pugliese passt de bal zonder na te denken. Inworp. Soleto met de inworp. Mata is nu in balbezit. Mata geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ravera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Erdemoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:2

7e minuut.
Soleto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata geeft de bal voor. Baspineiro kopt de bal weg. Berrios rent richting de bal. Berrios geeft de bal voor. Ravera bokst de bal weg.

8e minuut.
Klungelig pakt Zanelli de bal. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante passt de bal zonder na te denken. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:3

12e minuut.
Rosado speelt de bal door. Agazzi probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pugliese geeft een hoge lob. Mañana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soleto rent richting de bal. Soleto geeft een lange en hoge pass. Berrios kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pugliese is nu in balbezit. Volante verovert de bal door een tackle van achteren. Ravera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:4

16e minuut.
Baspineiro kan de bal niet met de borst controleren. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios passt de bal zonder na te denken. Volante is nu in balbezit. Volante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Lomando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:5

16e minuut.
Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemoğlu met een sublieme pass. Volante rent richting de bal. Volante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Mata onderschept slim de pass. Mata met een sublieme pass. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:6

26e minuut.
Rosado geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Pugliese onderschept slim de pass. Volante onderschept slim de pass. Volante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Pugliese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal met de wreef. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Soleto met een snelle inworp. Mata is nu in balbezit. Mata geeft de bal voor. Berrios is nu in balbezit. Berrios geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:7

30e minuut.
Erdemoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemoğlu probeert naar een medespeler te passen. Berrios is nu in balbezit. Berrios geeft de bal voor. Mata krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erdemoğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:8

32e minuut.
Ezquerra kopt de bal weg. Rosado rent richting de bal. Agazzi probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cadenas is nu in balbezit. Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Mata passt de bal in één keer door. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu schiet op doel. Ravera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Volante kopt de bal weg. Zanelli heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ravera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol Decano 84%, La Rosadera Club De Futbol 16%.
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:9

46e minuut.
Berrios met een sublieme pass. Pugliese rent richting de bal. Erdemoğlu onderschept slim de pass. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:10

48e minuut.
Agazzi geeft de bal voor. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:11

51e minuut.
Daar is Agazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agazzi probeert naar een medespeler te passen. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Erdemoğlu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto verovert de bal door een tackle van achteren. Soleto probeert naar een medespeler te passen. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:12

59e minuut.
Cadenas rent richting de bal. Espino speelt de bal door. Volante kan de bal niet met de borst controleren. Mata geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Volante is nu in balbezit. Volante met een sublieme pass. Berrios probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Soleto met een snelle inworp. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft een hoge lob. Erdemoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:13

63e minuut.
Cadenas probeert naar een medespeler te passen. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado geeft de bal voor. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Agazzi probeert naar een medespeler te passen. Volante is nu in balbezit. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu schiet op doel. Ravera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ravera trapt de bal weg. Berrios kopt de bal weg. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:14

70e minuut.
Volante rent richting de bal. Pugliese is nu in balbezit. Volante verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:15

72e minuut.
Berrios geeft de bal voor. Mata kopt de bal weg. Volante heeft problemen om de bal te vangen. Volante haalt uit met een fantastische trap. Ravera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:16

75e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata passt de bal zonder na te denken. Agazzi probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Agazzi geeft een hoge lob. Daar is Pugliese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu schiet op doel. Ravera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:17

77e minuut.
Lomando passt de bal zonder na te denken. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios geeft een hoge lob. Volante is nu in balbezit. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:18

86e minuut.
Zanelli probeert de bal met de borst te controleren. Soleto is nu in balbezit. Soleto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zanelli de bal. Mata met een sublieme pass. Ravera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Soleto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata geeft een hoge lob. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante is nu in balbezit. Volante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol Decano 91%, La Rosadera Club De Futbol 9%.
Peñarol Decano - La Rosadera Club De Futbol 0:18