Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Con Los Mismos Colores Club Atlético Deseret
LaPrimera Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 0
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 16.5
adequate Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Pillín rent richting de bal. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Mulik is nu in balbezit. Mulik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Koźlarz probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rybski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojas rent richting de bal. Ballesteros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bojas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bojas neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Bojas rent richting de bal. Bojas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ballesteros de bal onder controle te krijgen. Garrido rent richting de bal. Garrido geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rybski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González Blanco komt het veld opgelopen.

25e minuut.
González Blanco passt de bal zonder na te denken. Koźlarz is nu in balbezit. Mulik is nu in balbezit. Mulik draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Club Atlético Deseret 1:0

26e minuut.
Vigo speelt de bal door. Taibo is nu in balbezit. Koźlarz verovert de bal door een tackle van achteren. Bojas rent richting de bal. Bojas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
González Blanco is nu in balbezit. González Blanco probeert naar een medespeler te passen. Bojas heeft problemen om de bal te vangen. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fernández kopt de bal weg. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco speelt de bal door. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Casamenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casamenti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cavani de bal. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Club Atlético Deseret 2:0

33e minuut.
Taibo met een sublieme pass. Vigo heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Koźlarz zijn tegenspeler op de grond. Koźlarz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bojas rent richting de bal. Bojas passt de bal in één keer door. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz passt de bal zonder na te denken. Mulik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Club Atlético Deseret 3:0

39e minuut.
Klungelig pakt Bonomi de bal. Ballesteros rent richting de bal. Garrido begaat een overtreding. Garrido krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Inti de bal. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Inti de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Club Atlético Deseret 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Con Los Mismos Colores 22%, Club Atlético Deseret 78%.
Con Los Mismos Colores - Club Atlético Deseret 4:0

46e minuut.
Fernández is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aplea met een snelle inworp. Garrido geeft een lange en hoge pass. Koźlarz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Club Atlético Deseret 5:0

51e minuut.
Inti rent richting de bal. Inti geeft de bal voor. Inworp. González Blanco met de inworp. Koźlarz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Daar is Inti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik is nu in balbezit. Mulik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Club Atlético Deseret 6:0

61e minuut.
González Blanco rent richting de bal. González Blanco geeft de bal voor. Klungelig pakt Cavani de bal. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chambi met de inworp. Taibo kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romanec. Romanec krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bonomi geeft de bal voor. González Blanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. González Blanco passt de bal in één keer door. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
González Blanco met de inworp. Bojas probeert de bal met de borst te controleren. Bonomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas onderschept slim de pass. Bojas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bojas kan de bal niet met de borst controleren. Ballesteros is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojas. Ballesteros raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ballesteros kan niet meer verder spelen. Lara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Con Los Mismos Colores 29%, Club Atlético Deseret 71%.
Con Los Mismos Colores - Club Atlético Deseret 6:0