Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosadera Club De Futbol Red Bull Montevideo
5-3-2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
45 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 16.5
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Soleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto met een sublieme pass. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panzardo bokst de bal weg. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 1:0

5e minuut.
Lugano rent richting de bal. Erdemoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemoğlu probeert naar een medespeler te passen. Volante rent richting de bal. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 2:0

6e minuut.
Berrios rent richting de bal. Berrios geeft een hoge lob. Lugano heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volante rent richting de bal. Volante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 3:0

8e minuut.
Mata passt de bal in één keer door. Lugano is nu in balbezit. Volante verovert de bal door een tackle van achteren. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 4:0

9e minuut.
Volante speelt de bal door. Klungelig pakt Romay de bal. Berrios probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 5:0

12e minuut.
Bovino controleert de bal met de borst. Espino rent richting de bal. Mata met een sublieme pass. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Panzardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Mata onderschept slim de pass. Mata passt de bal met de wreef. Villamil is nu in balbezit. Erdemoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 6:0

19e minuut.
Soleto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lugano de bal. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Panzardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 7:0

19e minuut.
Laime met een sublieme pass. Prais met een sublieme pass. Zunino rent richting de bal. Erdemoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Faldín trapt de bal weg. Botta heeft problemen om de bal te vangen. Mata met een sublieme pass. Daar is Volante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante passt de bal in één keer door. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel. Panzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 8:0

23e minuut.
Espino speelt de bal door. Lugano is nu in balbezit. Volante verovert de bal door een tackle van achteren. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 9:0

25e minuut.
Espino rent richting de bal. Espino geeft een lange en hoge pass. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 10:0

27e minuut.
Agazzi rent richting de bal. Erdemoğlu is nu in balbezit. Agazzi geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 11:0

28e minuut.
Zunino rent richting de bal. Erdemoğlu onderschept slim de pass. Erdemoğlu passt de bal met de wreef. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Berrios passt de bal in één keer door. Daar is Erdemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Lugano probeert de bal aan de voet te houden. Panzardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 12:0

34e minuut.
Doeltrap. Panzardo trapt de bal weg. Soleto kopt de bal weg. Agazzi rent richting de bal. Agazzi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Espino geeft een lange en hoge pass. Lugano kopt de bal weg. Berrios geeft een hoge lob. Erdemoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Panzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 13:0

43e minuut.
Lappveteläinen geeft een hoge lob. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante speelt de bal door. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 14%, Red Bull Montevideo 86%.
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 13:0

47e minuut.
Inworp. Rosado met een snelle inworp. Berrios geeft een hoge lob. Klungelig pakt Volante de bal. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 14:0

49e minuut.
Daar is Lugano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mata zal de hoekschop nemen. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 15:0

55e minuut.
Soleto geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu rent richting de bal. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante draait met de bal, schiet en ... Panzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 16:0

56e minuut.
Mata onderschept slim de pass. Mata passt de bal in één keer door. Volante rent richting de bal. Volante draait met de bal, schiet en ... Panzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Berrios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agazzi is nu in balbezit. Zunino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agazzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erdemoğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 17:0

61e minuut.
Mata geeft een hoge lob. Erdemoğlu rent richting de bal. Klungelig pakt Erdemoğlu de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 18:0

65e minuut.
Agazzi geeft de bal voor. Erdemoğlu rent richting de bal. Faldín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Erdemoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Erdemoğlu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 19:0

68e minuut.
Espino met een sublieme pass. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios passt de bal zonder na te denken. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Agazzi is nu in balbezit. Agazzi geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu schiet op doel. Panzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 20:0

70e minuut.
Romay rent richting de bal. Berrios onderschept slim de pass. Berrios passt de bal in één keer door. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 21:0

72e minuut.
Berrios passt de bal in één keer door. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata probeert naar een medespeler te passen. Volante is nu in balbezit. Volante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 22:0

74e minuut.
Agazzi onderschept slim de pass. Agazzi speelt de bal door. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 23:0

76e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal in één keer door. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante schiet op doel. Na een snelle pass probeert Erdemoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 24:0

77e minuut.
Berrios met een sublieme pass. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu geeft de bal voor. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 25:0

78e minuut.
Erdemoğlu speelt de bal door. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios passt de bal in één keer door. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 26:0

80e minuut.
Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil geeft een hoge lob. Rosado kopt de bal weg. Mata met een sublieme pass. Erdemoğlu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Soleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto geeft de bal voor. Berrios geeft een lange en hoge pass. Volante is nu in balbezit. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 27:0

86e minuut.
Volante is nu in balbezit. Botta rent richting de bal. Volante onderschept slim de pass. Volante geeft de bal voor. Erdemoğlu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mata geeft een lange en hoge pass. Zunino is nu in balbezit. Volante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Volante krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 11%, Red Bull Montevideo 89%.
La Rosadera Club De Futbol - Red Bull Montevideo 27:0