Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Deseret los mandingas
Normal Tactiek mandinga
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 35.5
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Inti bereikt de bal nog maar net als eerste. Inti geeft de bal voor. Kocięba kopt de bal weg. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:1

4e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhel rent richting de bal. Daňhel passt de bal zonder na te denken. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daňhel rent richting de bal. Vigo onderschept slim de pass. García Yanes onderschept slim de pass. Taibo onderschept slim de pass. Taibo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chodkiewicz met een harde bal richting middenveld. Sadlok kopt de bal weg. Chambi heeft problemen om de bal te vangen. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Inti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik probeert naar een medespeler te passen. Sadlok rent richting de bal. Sadlok schiet op doel. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:2

21e minuut.
Pillín is nu in balbezit. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok met een sublieme pass. Latoń rent richting de bal. Latoń schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bonomi heeft problemen om de bal te vangen. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonomi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olivas raakt geblesseerd tijdens het duel. Latoń legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:3

31e minuut.
Inworp. Październik met een snelle inworp. Daňhel rent richting de bal. Daňhel haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:4

34e minuut.
Olivas kopt de bal weg. Latoń rent richting de bal. Inti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Latoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Latoń kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:5

37e minuut.
Daňhel kopt de bal weg. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Latoń is nu in balbezit. Latoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sadlok is nu in balbezit. Latoń rent richting de bal. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń rent richting de bal. Latoń schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:6

41e minuut.
Latoń heeft problemen om de bal te vangen. Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba met een sublieme pass. Sadlok rent richting de bal. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:7

42e minuut.
Vigo speelt de bal door. Daar is Taibo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivas verovert de bal door een tackle van achteren. Olivas haalt uit met een fantastische trap. Cavani probeert de bal aan de voet te houden. Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Deseret 79%, los mandingas 21%.
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:7

46e minuut.
Olivas onderschept slim de pass. Olivas passt de bal met de wreef. Pillín bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń onderschept slim de pass. Latoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Daňhel speelt de bal door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Latoń kan de bal niet met de borst controleren. Inti onderschept slim de pass. Inti geeft een lange en hoge pass. Daar is Sadlok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:8

51e minuut.
Vigo is nu in balbezit. Latoń onderschept slim de pass. Pillín rent richting de bal. Latoń verovert de bal door een tackle van achteren. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daňhel probeert naar een medespeler te passen. Październik rent richting de bal. Październik passt de bal met de wreef. Daar is Olivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivas schiet op doel. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:9

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Październik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daňhel geeft een lange en hoge pass. Olivas controleert de bal met de borst. Olivas schiet op doel. Gutiérrez bokst de bal weg.

63e minuut.
Październik kopt de bal weg. Latoń probeert de bal met de borst te controleren. Inti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Latoń raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Latoń neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:10

66e minuut.
Lara kopt de bal weg. Kocięba rent richting de bal. Kocięba geeft een hoge lob. Latoń springt en kopt de bal. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kocięba rent richting de bal. Kocięba speelt de bal door. Latoń rent richting de bal. Latoń haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:11

72e minuut.
Październik passt de bal in één keer door. Olivas rent richting de bal. Sadlok met een sublieme pass. Latoń is nu in balbezit. Latoń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Luca komt het veld opgelopen. Dobrinoiu komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Chambi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocięba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Latoń de bal. Latoń draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok speelt de bal door. Październik probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Deseret 74%, los mandingas 26%.
Club Atlético Deseret - los mandingas 0:11