Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mandingas Club Atlético Deseret
mandinga Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 14.3
zeer goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kocięba met de inworp. Daňhel probeert de bal met de borst te controleren. Pillín begaat een overtreding. Pillín krijgt een gele kaart. Daňhel raakt geblesseerd tijdens het duel. Latoń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olivas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Club Atlético Deseret 1:0

6e minuut.
Sani met een sublieme pass. Foletti is nu in balbezit. Latoń rent richting de bal. Latoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Październik rent richting de bal. Październik met een sublieme pass. Olivas is nu in balbezit. Olivas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Bonomi geeft de bal voor. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigo begaat een overtreding. Vigo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Vigo probeert de bal aan de voet te houden. Daňhel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Latoń kopt de bal weg. Olivas is nu in balbezit. Olivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Club Atlético Deseret 2:0

15e minuut.
Taibo is nu in balbezit. Październik onderschept slim de pass. Październik geeft een lange en hoge pass. Latoń rent richting de bal. Latoń schiet op doel. Gutiérrez bokst de bal weg.

27e minuut.
Foletti onderschept slim de pass. Foletti geeft de bal voor. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń schiet op doel. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cavani trapt de bal weg van het doel. Kocięba kopt de bal weg. Foletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foletti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daňhel probeert naar een medespeler te passen. Kocięba geeft een lange en hoge pass. Październik kopt de bal weg. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Foletti speelt de bal door. Daňhel is nu in balbezit. Daňhel geeft een lange en hoge pass. Latoń is nu in balbezit. Latoń haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Club Atlético Deseret 3:0

34e minuut.
Daňhel verovert de bal door een tackle van achteren. Daňhel speelt de bal door. Październik met een sublieme pass. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Taibo rent richting de bal. Daňhel verovert de bal door een tackle van achteren. Daňhel geeft een hoge lob. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Pillín bereikt de bal nog maar net als eerste. Foletti onderschept slim de pass. Foletti met een sublieme pass. Październik rent richting de bal. Październik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mandingas 22%, Club Atlético Deseret 78%.
los mandingas - Club Atlético Deseret 3:0

47e minuut.
Taibo is nu in balbezit. Daňhel onderschept slim de pass. Daňhel passt de bal in één keer door. Latoń is nu in balbezit. Latoń haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Fernández rent richting de bal. Sani verovert de bal door een tackle van achteren. Sani geeft een hoge lob. Latoń rent richting de bal. Latoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Club Atlético Deseret 4:0

55e minuut.
Październik passt de bal zonder na te denken. Olivas is nu in balbezit. Olivas speelt de bal door. Foletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Club Atlético Deseret 5:0

56e minuut.
Latoń verovert de bal door een tackle van achteren. Latoń probeert naar een medespeler te passen. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foletti draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Taibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhel verovert de bal door een tackle van achteren. Daňhel met een sublieme pass. Olivas is nu in balbezit. Olivas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kocięba kopt de bal weg. Październik is nu in balbezit. Październik speelt de bal door. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cavani de bal. Foletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Club Atlético Deseret 6:0

71e minuut.
Luca komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cavani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Październik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Luca rent richting de bal. Luca speelt de bal door. Kocięba geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Latoń is nu in balbezit. Latoń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Club Atlético Deseret 7:0

78e minuut.
Taibo heeft problemen om de bal te vangen. Latoń is nu in balbezit. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Club Atlético Deseret 8:0

80e minuut.
Taibo rent richting de bal. Taibo probeert naar een medespeler te passen. Październik speelt de bal door. Latoń is nu in balbezit. Latoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mandingas 20%, Club Atlético Deseret 80%.
los mandingas - Club Atlético Deseret 8:0