Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaSinChance Con Los Mismos Colores
PorLey Tactiek LaPrimera
62% Balbezit 38%
36% Spel op eigen helft 64%
34 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 33.3
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dimitrov rent richting de bal. Mulik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dimitrov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dimitrov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 1:0

2e minuut.
Daar is Koźlarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ziemiański passt de bal met de wreef. Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo geeft een hoge lob. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 2:0

20e minuut.
Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov onderschept slim de pass. Koźlarz verovert de bal door een tackle van achteren. Koźlarz schiet op doel. Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Rybski kan de bal niet met de borst controleren. Kukkamo rent richting de bal. Zielony maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zielony moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zielony schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański passt de bal in één keer door. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner haalt uit met een fantastische trap. Romanec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Vergara met een sublieme pass. Kukkamo probeert de bal aan de voet te houden. Kukkamo passt de bal met de wreef. Dittberner rent richting de bal. Dittberner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 3:0

43e minuut.
Lucian geeft de bal voor. Aplea kopt de bal weg. Romanec heeft problemen om de bal te vangen. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner schiet op doel. Mrkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 46%, Con Los Mismos Colores 54%.
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 4:0

57e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo probeert naar een medespeler te passen. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner haalt uit met een fantastische trap. Mrkić bokst de bal weg.

58e minuut.
Aplea geeft een hoge lob. Inworp. Ziemiański met een snelle inworp. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vergara passt de bal in één keer door. Lucian is nu in balbezit. Lucian passt de bal met de wreef. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo draait met de bal, schiet en ... Mrkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Kukkamo de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Carpinteiro met een sublieme pass. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo speelt de bal door. Dittberner rent richting de bal. Dittberner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 5:0

68e minuut.
Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Przewoźniak de bal. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Mrkić bokst de bal weg.

70e minuut.
Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian passt de bal met de wreef. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo haalt uit met een fantastische trap. Mrkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 6:0

73e minuut.
Rzepicha onderschept slim de pass. Rzepicha geeft een lange en hoge pass. Dittberner kopt de bal weg. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dittberner rent richting de bal. Dittberner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 7:0

74e minuut.
Mulik geeft een lange en hoge pass. Oleszkiewicz met een sublieme pass. Dittberner rent richting de bal. Dittberner haalt uit met een fantastische trap. Mrkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 8:0

80e minuut.
Rzewuski speelt de bal door. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybski. Rybski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Mrkić trapt de bal weg. Dimitrov rent richting de bal. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Mrkić bokst de bal weg. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 9:0

83e minuut.
Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dittberner de bal. Dittberner schiet op doel. Mrkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian passt de bal met de wreef. Dittberner rent richting de bal. Dittberner schiet op doel. Mrkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 10:0

86e minuut.
Carpinteiro onderschept slim de pass. Carpinteiro probeert naar een medespeler te passen. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo draait met de bal, schiet en ... Mrkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 26%, Con Los Mismos Colores 74%.
LaSinChance - Con Los Mismos Colores 11:0