Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 perros Peñarol Decano
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Belerati rent richting de bal. Belerati passt de bal met de wreef. Jándula is nu in balbezit. Jándula draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Larrosa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas geeft een lange en hoge pass. Mañana speelt de bal door. Jándula rent richting de bal. Jándula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - Peñarol Decano 0:1

23e minuut.
Belerati geeft de bal voor. Klungelig pakt Rubio de bal. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ... Ravera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
7 perros - Peñarol Decano 1:1

27e minuut.
Mañana met de inworp. Ezquerra rent richting de bal. Scanavino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ezquerra raakt geblesseerd tijdens het duel. Ezquerra legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Belerati met een sublieme pass. Ezquerra is nu in balbezit. Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerra is nu in balbezit. Ezquerra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zanelli heeft problemen om de bal te vangen. Anzuberro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 perros 59%, Peñarol Decano 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
7 perros - Peñarol Decano 1:1

56e minuut.
Corsini met de inworp. Ezquerra geeft een hoge lob. Anzuberro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jándula rent richting de bal. Jándula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerra onderschept slim de pass. Daar is Jándula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezquerra rent richting de bal. Ezquerra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rubio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanelli rent richting de bal. Zanelli passt de bal zonder na te denken. Jándula is nu in balbezit. Jándula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Lema met de inworp. Daar is Scanavino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezquerra rent richting de bal. Ezquerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - Peñarol Decano 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 perros 54%, Peñarol Decano 46%.
7 perros - Peñarol Decano 1:2