Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol Decano 7 perros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Pugliese kopt de bal weg. Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerra onderschept slim de pass. Ezquerra haalt uit met een fantastische trap. Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - 7 perros 1:0

12e minuut.
Ezquerra rent richting de bal. Scanavino begaat een overtreding. Ezquerra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zanelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Jándula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zanelli onderschept slim de pass. Zanelli speelt de bal door. Jándula is nu in balbezit. Jándula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - 7 perros 2:0

19e minuut.
Scanavino rent richting de bal. Ezquerra verovert de bal door een tackle van achteren. Lema rent richting de bal. Ezquerra onderschept slim de pass. Ezquerra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Baspineiro onderschept slim de pass. Baspineiro geeft de bal voor. Daar is Pugliese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jándula rent richting de bal. Jándula draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Baspineiro rent richting de bal. Baspineiro geeft de bal voor. Zanelli met een sublieme pass. Jándula is nu in balbezit. Jándula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pugliese trapt de bal weg. Cadenas heeft problemen om de bal te vangen. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Belerati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belerati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol Decano 42%, 7 perros 58%.
Peñarol Decano - 7 perros 2:0

55e minuut.
Anzuberro speelt de bal door. Larrosa geeft de bal voor. Zúñiga kopt de bal weg. Belerati rent richting de bal. Belerati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Scanavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerra is nu in balbezit. Ezquerra passt de bal in één keer door. Zúñiga is nu in balbezit. Zúñiga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zanelli speelt de bal door. Mañana probeert naar een medespeler te passen. Jándula rent richting de bal. Ezquerra rent richting de bal. Ezquerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - 7 perros 3:0

77e minuut.
Scanavino rent richting de bal. Scanavino speelt de bal door. Pugliese heeft problemen om de bal te vangen. Zúñiga is nu in balbezit. Zúñiga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ezquerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerra passt de bal in één keer door. Pugliese is nu in balbezit. Jándula onderschept slim de pass. Jándula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mañana rent richting de bal. Mañana geeft een hoge lob. Ezquerra kopt de bal weg. Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Jándula schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol Decano 51%, 7 perros 49%.
Peñarol Decano - 7 perros 3:0