Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mandingas Red Bull Montevideo
mandinga Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 17.4
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


7e minuut.
Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Lugano probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kocięba zal de hoekschop nemen. Panzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Botta rent richting de bal. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń draait met de bal, schiet en ... Panzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 1:0

19e minuut.
Olivas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faldín. Olivas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Latoń zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olivas is nu in balbezit. Olivas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sadlok is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 2:0

23e minuut.
Kocięba geeft de bal voor. Klungelig pakt Zunino de bal. Sadlok met een sublieme pass. Latoń is nu in balbezit. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 3:0

25e minuut.
Zunino onderschept slim de pass. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok passt de bal in één keer door. Olivas is nu in balbezit. Olivas schiet op doel. Panzardo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kocięba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sadlok kopt de bal weg. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas draait met de bal, schiet en ... Panzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Kocięba met een snelle inworp. Latoń controleert de bal met de borst. Lugano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Latoń raakt geblesseerd tijdens het duel. Latoń kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 4:0

28e minuut.
Zunino is nu in balbezit. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok speelt de bal door. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olivas rent richting de bal. Olivas draait met de bal, schiet en ... Panzardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 5:0

29e minuut.
Prais met een sublieme pass. Klungelig pakt Laime de bal. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Botta de bal. Laime is nu in balbezit. Kocięba maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kocięba moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kocięba schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Latoń is nu in balbezit. Lugano bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń onderschept slim de pass. Latoń draait met de bal, schiet en ... Panzardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 6:0

39e minuut.
Olivas is nu in balbezit. Faldín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olivas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Latoń legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 7:0

44e minuut.
Daňhel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mandingas 21%, Red Bull Montevideo 79%.
los mandingas - Red Bull Montevideo 7:0

49e minuut.
Villamil heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal in één keer door. Olivas rent richting de bal. Olivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ardaya rent richting de bal. Ardaya geeft de bal voor. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prais onderschept slim de pass. Prais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 7:1

61e minuut.
Sadlok passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Latoń de bal. Lugano met een sublieme pass. Latoń rent richting de bal. Latoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Październik kopt de bal weg. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Lugano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panzardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 8:1

65e minuut.
Październik probeert naar een medespeler te passen. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń verovert de bal door een tackle van achteren. Latoń schiet op doel. Panzardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 9:1

69e minuut.
Latoń onderschept slim de pass. Latoń met een sublieme pass. Olivas is nu in balbezit. Olivas draait met de bal, schiet en ... Panzardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 10:1

70e minuut.
Luca komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Faldín kopt de bal weg. Sadlok rent richting de bal. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok rent richting de bal. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Panzardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Sani rent richting de bal. Sani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lugano de bal. Latoń is nu in balbezit. Latoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 11:1

77e minuut.
Faldín geeft een hoge lob. Październik is nu in balbezit. Październik probeert naar een medespeler te passen. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Panzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Październik probeert naar een medespeler te passen. Latoń rent richting de bal. Romay rent richting de bal. Latoń onderschept slim de pass. Latoń draait met de bal, schiet en ... Panzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 12:1

89e minuut.
Październik geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu speelt de bal door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Red Bull Montevideo 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mandingas 25%, Red Bull Montevideo 75%.
los mandingas - Red Bull Montevideo 13:1