Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Montevideo los mandingas
Normal Tactiek mandinga
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 34.7
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kocięba geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Październik speelt de bal door. Sadlok heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok schiet op doel. Panzardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lugano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivas rent richting de bal. Olivas schiet op doel. Panzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Lugano de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kocięba zal de hoekschop nemen. Faldín heeft problemen om de bal te vangen. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas draait met de bal, schiet en ... Panzardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

11e minuut.
Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Październik speelt de bal door. Lugano rent richting de bal. Olivas onderschept slim de pass. Olivas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Październik zal de hoekschop nemen. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - los mandingas 0:1

12e minuut.
Panzardo probeert naar een medespeler te passen. Sadlok kopt de bal weg. Klungelig pakt Kocięba de bal. Prais rent richting de bal. Prais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kocięba met een sublieme pass. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok speelt de bal door. Latoń heeft problemen om de bal te vangen. Latoń draait met de bal, schiet en ... Panzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Botta onderschept slim de pass. Laime is nu in balbezit. Sadlok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadlok krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sani met de inworp. Kocięba met een sublieme pass. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sadlok probeert de bal met de borst te controleren. Sadlok met een sublieme pass. Klungelig pakt Latoń de bal. Latoń draait met de bal, schiet en ... Panzardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - los mandingas 0:2

23e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Botta verovert de bal door een tackle van achteren. Botta passt de bal in één keer door. Latoń rent richting de bal. Latoń schiet op doel. Panzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Montevideo 77%, los mandingas 23%.
Red Bull Montevideo - los mandingas 0:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Październik met de inworp. Daňhel heeft problemen om de bal te vangen. Daňhel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lugano de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - los mandingas 0:3

50e minuut.
Sadlok heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok passt de bal in één keer door. Olivas rent richting de bal. Olivas draait met de bal, schiet en ... Panzardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - los mandingas 0:4

54e minuut.
Daňhel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhel passt de bal zonder na te denken. Daar is Kocięba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocięba geeft een lange en hoge pass. Olivas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - los mandingas 0:5

57e minuut.
Październik is nu in balbezit. Październik geeft de bal voor. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas schiet op doel. Panzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
García Yanes onderschept slim de pass. Daňhel is nu in balbezit. Daňhel passt de bal met de wreef. Olivas is nu in balbezit. Olivas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Romay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivas is nu in balbezit. Olivas passt de bal met de wreef. Sadlok heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok speelt de bal door. Olivas rent richting de bal. Olivas haalt uit met een fantastische trap. Panzardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - los mandingas 0:6

65e minuut.
Zunino verovert de bal door een tackle van achteren. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik met een sublieme pass. Latoń rent richting de bal. Latoń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zunino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lacurcia komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Botta probeert naar een medespeler te passen. Sani is nu in balbezit. Sani geeft de bal voor. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas draait met de bal, schiet en ... Panzardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panzardo met een sublieme pass. Daar is Prais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sani kopt de bal weg. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń schiet op doel. Paal! Panzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrinoiu komt het veld opgelopen. Luca komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Faldín geeft een lange en hoge pass. Daňhel heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Latoń is nu in balbezit. Latoń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lacurcia is nu in balbezit. Lacurcia geeft de bal voor. Latoń kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dobrinoiu de bal onder controle te krijgen. Dobrinoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lugano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latoń is nu in balbezit. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - los mandingas 0:7

81e minuut.
Październik rent richting de bal. Październik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Faldín de bal onder controle te krijgen. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - los mandingas 0:8

83e minuut.
Październik rent richting de bal. Październik geeft een lange en hoge pass. Lugano kopt de bal weg. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lacurcia is nu in balbezit. Daňhel rent richting de bal. Daňhel met een sublieme pass. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Lugano geeft een hoge lob. Inworp. Kocięba met de inworp. Daňhel heeft problemen om de bal te vangen. Daňhel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Montevideo 77%, los mandingas 23%.
Red Bull Montevideo - los mandingas 0:8