Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Deseret La Rosadera Club De Futbol
Normal Tactiek 5-3-2
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 49.3
zwak Schieten formidabel
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Mata geeft de bal voor. Inti heeft problemen om de bal te vangen. Volante rent richting de bal. Volante draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:1

3e minuut.
Agazzi probeert naar een medespeler te passen. Berrios rent richting de bal. Berrios geeft een lange en hoge pass. Volante rent richting de bal. Volante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Espino rent richting de bal. Espino geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu kopt de bal weg. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Inti de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lappveteläinen onderschept slim de pass. Lappveteläinen met een sublieme pass. Mata geeft een hoge lob. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:2

8e minuut.
Agazzi geeft een hoge lob. Cavani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bonomi de bal onder controle te krijgen. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Espino probeert naar een medespeler te passen. Mata probeert naar een medespeler te passen. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel. Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:3

12e minuut.
Lappveteläinen onderschept slim de pass. Lappveteläinen geeft de bal voor. Daar is Erdemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volante rent richting de bal. Volante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Soleto met een sublieme pass. Cavani rent richting de bal. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:4

14e minuut.
Pillín rent richting de bal. Pillín passt de bal zonder na te denken. Volante is nu in balbezit. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:5

18e minuut.
Gutiérrez trapt de bal weg. Agazzi kopt de bal weg. Mata met een sublieme pass. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mata geeft een hoge lob. Berrios is nu in balbezit. Berrios passt de bal in één keer door. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:6

22e minuut.
Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal zonder na te denken. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Agazzi kopt de bal weg. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mata geeft een hoge lob. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gutiérrez met een harde bal richting middenveld. Soleto rent richting de bal. Soleto geeft een hoge lob. Volante rent richting de bal. Volante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inti kopt de bal weg. Klungelig pakt Cavani de bal. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:7

31e minuut.
Soleto geeft een hoge lob. Berrios probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... Cavani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel. Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:8

34e minuut.
Inti kopt de bal weg. Chambi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mata probeert naar een medespeler te passen. Volante is nu in balbezit. Volante draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:9

35e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Soleto is nu in balbezit. Soleto geeft de bal voor. Klungelig pakt Erdemoğlu de bal. Erdemoğlu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:10

38e minuut.
Soleto heeft problemen om de bal te vangen. Espino rent richting de bal. Soleto speelt de bal door. Volante rent richting de bal. Volante draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:11

40e minuut.
Inti geeft de bal voor. Soleto rent richting de bal. Soleto geeft de bal voor. Mata rent richting de bal. Mata met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:12

43e minuut.
Espino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volante is nu in balbezit. Volante met een sublieme pass. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Deseret 85%, La Rosadera Club De Futbol 15%.
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:12

46e minuut.
Espino met een sublieme pass. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Erdemoğlu de bal. Erdemoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Daar is Chambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soleto is nu in balbezit. Soleto geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Volante rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:13

53e minuut.
Agazzi speelt de bal door. Mata rent richting de bal. Mata speelt de bal door. Volante is nu in balbezit. Volante haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:14

54e minuut.
Klungelig pakt Vigo de bal. Volante rent richting de bal. Mata probeert naar een medespeler te passen. Berrios is nu in balbezit. Berrios draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Berrios geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Volante krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mata met een sublieme pass. Inti onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mata neemt de hoekschop. Volante krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Mata is nu in balbezit. Soleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto passt de bal met de wreef. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:15

62e minuut.
Lappveteläinen kopt de bal weg. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino passt de bal met de wreef. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Agazzi met een snelle inworp. Berrios geeft een hoge lob. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Berrios is nu in balbezit. Berrios geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Volante rent richting de bal. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:16

66e minuut.
Berrios geeft de bal voor. Inti kopt de bal weg. Ballesteros rent richting de bal. Agazzi rent richting de bal. Agazzi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:17

68e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata speelt de bal door. Volante is nu in balbezit. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:18

71e minuut.
Daar is Inti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdemoğlu is nu in balbezit. Volante rent richting de bal. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal in één keer door. Soleto rent richting de bal. Soleto geeft een hoge lob. Erdemoğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Soleto rent richting de bal. Soleto geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel. Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:19

79e minuut.
Soleto geeft een lange en hoge pass. Inti heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:20

81e minuut.
Soleto probeert naar een medespeler te passen. Berrios is nu in balbezit. Berrios probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:21

83e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata geeft een hoge lob. Daar is Vigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:22

86e minuut.
Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu speelt de bal door. Daar is Agazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Ballesteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante passt de bal in één keer door. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Deseret 83%, La Rosadera Club De Futbol 17%.
Club Atlético Deseret - La Rosadera Club De Futbol 0:22