Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol Decano Con Los Mismos Colores
Normal Tactiek LaPrimera
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 27.4
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


17e minuut.
Mañana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Torrez komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Garrido speelt de bal door. Rybski is nu in balbezit. Rubio is nu in balbezit. Mulik rent richting de bal. Mulik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Garrido geeft een lange en hoge pass. Baspineiro kopt de bal weg. Daar is Pugliese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mulik is nu in balbezit. Mulik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - Con Los Mismos Colores 0:1

34e minuut.
Bojas passt de bal in één keer door. Koźlarz is nu in balbezit. Lomando legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koźlarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Mulik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - Con Los Mismos Colores 0:2

36e minuut.
Rzewuski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzewuski passt de bal met de wreef. Garrido is nu in balbezit. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Koźlarz met een sublieme pass. Ravera bokst de bal weg. Bojas rent richting de bal. Bojas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol Decano 68%, Con Los Mismos Colores 32%.
Peñarol Decano - Con Los Mismos Colores 0:2

47e minuut.
Rzewuski verovert de bal door een tackle van achteren. Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzewuski begaat een overtreding. Rzewuski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Rybski is nu in balbezit. Rybski geeft een lange en hoge pass. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz draait met de bal, schiet en ... Ravera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - Con Los Mismos Colores 0:3

65e minuut.
Bojas is nu in balbezit. Bojas passt de bal zonder na te denken. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - Con Los Mismos Colores 0:4

69e minuut.
Garrido rent richting de bal. Rybski rent richting de bal. Rybski passt de bal met de wreef. Bojas is nu in balbezit. Bojas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garrido neemt de hoekschop. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Baspineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas onderschept slim de pass. Bojas speelt de bal door. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - Con Los Mismos Colores 0:5

81e minuut.
Rzewuski geeft de bal voor. Garrido is nu in balbezit. Garrido passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mulik de bal. Mulik met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ravera trapt de bal weg. Ezquerra kopt de bal weg. Romanec probeert naar een medespeler te passen. Garrido is nu in balbezit. Garrido geeft een lange en hoge pass. Ravera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol Decano 59%, Con Los Mismos Colores 41%.
Peñarol Decano - Con Los Mismos Colores 0:5