Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Con Los Mismos Colores Peñarol Decano
LaPrimera Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 18.6
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Mulik rent richting de bal. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik is nu in balbezit. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Peñarol Decano 1:0

8e minuut.
Lomando geeft een hoge lob. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony geeft de bal voor. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz draait met de bal, schiet en ... Ravera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cadenas onderschept slim de pass. Rybski rent richting de bal. Rybski passt de bal in één keer door. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zielony probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corsini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cadenas wilt de vrije trap nemen. Mrkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Jándula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jándula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Con Los Mismos Colores - Peñarol Decano 1:1

18e minuut.
Rybski geeft een hoge lob. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz schiet op doel. Ravera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Peñarol Decano 2:1

19e minuut.
Ezquerra speelt de bal door. Daar is Jándula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Romanec geeft een lange en hoge pass. Pugliese geeft een lange en hoge pass. Mañana kopt de bal weg. Mulik rent richting de bal. Mulik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rybski onderschept slim de pass. Rybski met een sublieme pass. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lomando de bal onder controle te krijgen. Ravera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Peñarol Decano 3:1

44e minuut.
Cadenas probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garrido zal de hoekschop nemen. Mulik is nu in balbezit. Mulik geeft een lange en hoge pass. Ravera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Con Los Mismos Colores 40%, Peñarol Decano 60%.
Con Los Mismos Colores - Peñarol Decano 3:1

52e minuut.
Inworp. Rybski met de inworp. Cadenas rent richting de bal. Koźlarz onderschept slim de pass. Koźlarz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mulik rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rybski neemt de hoekschop. Mulik is nu in balbezit. Mulik draait met de bal, schiet en ... Ravera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Peñarol Decano 4:1

60e minuut.
Garrido met een sublieme pass. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz passt de bal met de wreef. Mulik rent richting de bal. Mulik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garrido met een snelle inworp. Zanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz onderschept slim de pass. Koźlarz geeft de bal voor. Ravera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mulik rent richting de bal. Mulik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bojas de bal. Bojas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lomando de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Peñarol Decano 5:1

71e minuut.
Mulik met een sublieme pass. Cadenas is nu in balbezit. Rybski rent richting de bal. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas geeft de bal voor. Ravera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ezquerra rent richting de bal. Rzewuski onderschept slim de pass. Rzewuski geeft de bal voor. Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Corsini met een snelle inworp. Rzewuski rent richting de bal. Ezquerra verovert de bal door een tackle van achteren. Ezquerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - Peñarol Decano 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Con Los Mismos Colores 27%, Peñarol Decano 73%.
Con Los Mismos Colores - Peñarol Decano 5:2