Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaSinChance 7 perros
PorLey Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 17.1
very good Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kukkamo onderschept slim de pass. Kukkamo passt de bal zonder na te denken. Lema is nu in balbezit. Rzepicha verovert de bal door een tackle van achteren. Rzepicha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - 7 perros 1:0

3e minuut.
Csernus heeft problemen om de bal te vangen. Csernus met een sublieme pass. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel. Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - 7 perros 2:0

4e minuut.
Larrosa heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański kan de bal niet met de borst controleren. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Aguiar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - 7 perros 3:0

11e minuut.
Pirez rent richting de bal. Pirez geeft een lange en hoge pass. Vergara kopt de bal weg. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel. Aguiar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - 7 perros 4:0

12e minuut.
Anzuberro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukkamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Csernus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lema rent richting de bal. Lema probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Larrosa probeert naar een medespeler te passen. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov geeft een hoge lob. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vergara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Csernus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csernus passt de bal zonder na te denken. Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pirez rent richting de bal. Pirez geeft een lange en hoge pass. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov speelt de bal door. Csernus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Kukkamo met een snelle inworp. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Aguiar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Scanavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Larrosa probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Csernus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Aguiar trapt de bal weg van het doel. Vergara is nu in balbezit. Met opzet legt Belerati zijn tegenspeler op de grond. Belerati krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Dimitrov geeft een lange en hoge pass. Csernus bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernus passt de bal in één keer door. Kukkamo heeft problemen om de bal te vangen. Kukkamo schiet op doel. Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - 7 perros 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 22%, 7 perros 78%.
LaSinChance - 7 perros 5:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aguiar met een harde bal richting middenveld. Dowgiałło kopt de bal weg. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Dowgiałło de bal. Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha met een sublieme pass. Ziemiański heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lema rent richting de bal. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgiałło passt de bal met de wreef. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgiałło probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Scanavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepicha onderschept slim de pass. Rzepicha met een sublieme pass. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Anzuberro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kukkamo zal de hoekschop nemen. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Inworp. Csernus met een snelle inworp. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Larrosa de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - 7 perros 6:0

61e minuut.
Aguiar met een sublieme pass. Rzepicha kopt de bal weg. Klungelig pakt Larrosa de bal. Csernus rent richting de bal. Csernus draait met de bal, schiet en ... Aguiar bokst de bal weg.

62e minuut.
Anzuberro heeft problemen om de bal te vangen. Kukkamo verovert de bal door een tackle van achteren. Kukkamo met een sublieme pass. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Belerati heeft problemen om de bal te vangen. Vergara is nu in balbezit. Vergara geeft een hoge lob. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Csernus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lema is nu in balbezit. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo haalt uit met een fantastische trap. Pugliese probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Toledo passt de bal met de wreef. Daar is Dowgiałło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgiałło geeft een hoge lob. Ziemiański controleert de bal met de borst. Ziemiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rzepicha speelt de bal door. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło geeft de bal voor. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Lema passt de bal in één keer door. Dowgiałło met een sublieme pass. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - 7 perros 7:0

76e minuut.
Rzepicha kopt de bal weg. Klungelig pakt Csernus de bal. Pirez is nu in balbezit. Csernus onderschept slim de pass. Csernus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha geeft een lange en hoge pass. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - 7 perros 8:0

80e minuut.
Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo passt de bal in één keer door. Lema heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - 7 perros 9:0

87e minuut.
Dowgiałło speelt de bal door. Kukkamo is nu in balbezit. Met opzet legt Anzuberro zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Anzuberro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Anzuberro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kukkamo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kukkamo kan niet meer verder spelen. Villaverde komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 12%, 7 perros 88%.
LaSinChance - 7 perros 9:0