Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 perros LaSinChance
Normal Tactiek PorLey
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 43
poor Schieten excellent
weak Passen good
hopeless Verdedigen good


3e minuut.
Scanavino rent richting de bal. Carpinteiro onderschept slim de pass. Carpinteiro probeert naar een medespeler te passen. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner draait met de bal, schiet en ... Aguiar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Dimitrov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dittberner de bal. Wat een zware overtreding van Larrosa ... Strafschop! Larrosa krijgt een gele kaart. Dittberner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dittberner legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:1

11e minuut.
Lucian passt de bal in één keer door. Daar is Dimitrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimitrov geeft een lange en hoge pass. Dittberner rent richting de bal. Dittberner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:2

15e minuut.
Ziemiański heeft problemen om de bal te vangen. Anzuberro is nu in balbezit. Ziemiański begaat een overtreding. Ziemiański krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Rzepicha onderschept slim de pass. Rzepicha speelt de bal door. Kukkamo rent richting de bal. Dittberner rent richting de bal. Dittberner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo geeft een lange en hoge pass. Pirez probeert de bal aan de voet te houden. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Inworp. Kukkamo met een snelle inworp. Dittberner met een sublieme pass. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Larrosa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kukkamo met de inworp. Dittberner rent richting de bal. Dittberner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:3

24e minuut.
Scanavino is nu in balbezit. Carpinteiro onderschept slim de pass. Carpinteiro probeert naar een medespeler te passen. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carpinteiro passt de bal in één keer door. Dittberner rent richting de bal. Dittberner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pugliese kopt de bal weg. Anzuberro rent richting de bal. Dittberner rent richting de bal. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Dittberner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dittberner passt de bal zonder na te denken. Pugliese rent richting de bal. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pugliese geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carpinteiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dittberner rent richting de bal. Dittberner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:4

36e minuut.
Dowgiałło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo passt de bal met de wreef. Dittberner rent richting de bal. Dittberner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scanavino de bal. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:5

39e minuut.
Kukkamo met een snelle inworp. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro passt de bal met de wreef. Kukkamo heeft problemen om de bal te vangen. Kukkamo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Aguiar trapt de bal weg van het doel. Kukkamo kopt de bal weg. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lema rent richting de bal. Kukkamo verovert de bal door een tackle van achteren. Kukkamo speelt de bal door. Dittberner rent richting de bal. Dittberner draait met de bal, schiet en ... Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Belerati rent richting de bal. Carpinteiro onderschept slim de pass. Lucian met een sublieme pass. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aguiar met een sublieme pass. Daar is Kukkamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukkamo probeert naar een medespeler te passen. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner schiet op doel. Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 perros 84%, LaSinChance 16%.
7 perros - LaSinChance 0:6

49e minuut.
Pugliese geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziemiański met een snelle inworp. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner draait met de bal, schiet en ... Aguiar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański geeft een hoge lob. Kukkamo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner schiet op doel. Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Anzuberro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carpinteiro met een sublieme pass. Dittberner rent richting de bal. Dittberner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Lema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro passt de bal in één keer door. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:7

63e minuut.
Carpinteiro passt de bal zonder na te denken. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo passt de bal in één keer door. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:8

67e minuut.
Kukkamo verovert de bal door een tackle van achteren. Kukkamo passt de bal met de wreef. Pugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański onderschept slim de pass. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:9

71e minuut.
Lucian kopt de bal weg. Daar is Scanavino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel. Pugliese probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:10

73e minuut.
Carpinteiro passt de bal met de wreef. Vergara geeft een lange en hoge pass. Anzuberro heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Belerati rent richting de bal. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara passt de bal zonder na te denken. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:11

77e minuut.
Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo verovert de bal door een tackle van achteren. Dittberner rent richting de bal. Dittberner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Aguiar bokst de bal weg.

81e minuut.
Rzepicha passt de bal met de wreef. Dimitrov is nu in balbezit. Cardozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cardozo krijgt een gele kaart. Dimitrov raakt geblesseerd tijdens het duel. Dimitrov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ziemiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo geeft een lange en hoge pass. Pirez probeert de bal aan de voet te houden. Dittberner rent richting de bal. Dittberner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kukkamo met de inworp. Carpinteiro rent richting de bal. Carpinteiro geeft de bal voor. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel. Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:12

85e minuut.
Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański geeft een hoge lob. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dittberner is nu in balbezit. Dittberner met een sublieme pass. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - LaSinChance 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 perros 85%, LaSinChance 15%.
7 perros - LaSinChance 0:13