Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaSinChance Red Bull Montevideo
PorLey Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 18
uitstekend Schieten zwak
goed Passen hopeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Villamil is nu in balbezit. Villamil probeert naar een medespeler te passen. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner schiet op doel. Faldín probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bovino met de inworp. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo passt de bal met de wreef. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dittberner neemt de hoekschop. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Panzardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Dittberner met de inworp. Carpinteiro met een sublieme pass. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo haalt uit met een fantastische trap. Panzardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faldín is nu in balbezit. Faldín geeft de bal voor. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Zunino de bal. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner passt de bal met de wreef. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Laime probeert de bal met de borst te controleren. Carpinteiro geeft een hoge lob. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Panzardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 1:0

15e minuut.
Dittberner verovert de bal door een tackle van achteren. Dittberner passt de bal in één keer door. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Panzardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 2:0

16e minuut.
Prais speelt de bal door. Laime is nu in balbezit. Laime passt de bal zonder na te denken. Dittberner rent richting de bal. Dittberner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo speelt de bal door. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lugano de bal onder controle te krijgen. Panzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 3:0

22e minuut.
Kukkamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Lugano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panzardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 4:0

28e minuut.
Kukkamo probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański heeft problemen om de bal te vangen. Zunino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ziemiański raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziemiański legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Panzardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Panzardo met een sublieme pass. Laime kopt de bal weg. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Carpinteiro geeft de bal voor. Romay kopt de bal weg. Ziemiański controleert de bal met de borst. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Panzardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 5:0

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sandoval trapt de bal weg. Carpinteiro kopt de bal weg. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dimitrov geeft de bal voor. Daar is Kukkamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugano rent richting de bal. Ziemiański onderschept slim de pass. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 6:0

38e minuut.
Dimitrov verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrov probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 7:0

40e minuut.
Kukkamo rent richting de bal. Carpinteiro rent richting de bal. Laime schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laime krijgt een gele kaart. Carpinteiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Carpinteiro met een snel genomen vrije trap. Ziemiański maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 8:0

41e minuut.
Kukkamo passt de bal in één keer door. Zunino is nu in balbezit. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 9:0

45e minuut.
Dittberner geeft de bal voor. Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo passt de bal zonder na te denken. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 14%, Red Bull Montevideo 86%.
LaSinChance - Red Bull Montevideo 10:0

47e minuut.
Botta rent richting de bal. Kukkamo verovert de bal door een tackle van achteren. Kukkamo geeft de bal voor. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner draait met de bal, schiet en ... Panzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 11:0

49e minuut.
Klungelig pakt Zunino de bal. Carpinteiro rent richting de bal. Carpinteiro passt de bal met de wreef. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Panzardo trapt de bal weg. Dimitrov kopt de bal weg. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 12:0

51e minuut.
Laime rent richting de bal. Laime passt de bal met de wreef. Ziemiański met een sublieme pass. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 13:0

58e minuut.
Klungelig pakt Dimitrov de bal. Carpinteiro rent richting de bal. Carpinteiro passt de bal in één keer door. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 14:0

59e minuut.
Prais met een sublieme pass. Klungelig pakt Laime de bal. Laime passt de bal in één keer door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Panzardo trapt de bal weg van het doel. Carpinteiro kopt de bal weg. Dittberner kan de bal niet met de borst controleren. Dittberner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vergara met de inworp. Carpinteiro rent richting de bal. Carpinteiro passt de bal in één keer door. Dittberner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 15:0

69e minuut.
Kukkamo rent richting de bal. Daar is Kukkamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil rent richting de bal. Kukkamo onderschept slim de pass. Kukkamo haalt uit met een fantastische trap. Panzardo bokst de bal weg.

70e minuut.
Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo passt de bal in één keer door. Faldín is nu in balbezit. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Panzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panzardo met een sublieme pass. Lucian kopt de bal weg. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Botta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukkamo met de inworp. Daar is Ziemiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lugano heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kukkamo neemt de hoekschop. Ziemiański maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 16:0

81e minuut.
Panzardo met een harde bal richting middenveld. Carpinteiro kopt de bal weg. Faldín heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Red Bull Montevideo 17:0

84e minuut.
Carpinteiro speelt de bal door. Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo passt de bal in één keer door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Panzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Dittberner is nu in balbezit. Dittberner geeft de bal voor. Lugano heeft problemen om de bal te vangen. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lugano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kukkamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemiański kan de bal niet met de borst controleren. Ziemiański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 14%, Red Bull Montevideo 86%.
LaSinChance - Red Bull Montevideo 17:0