Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Deseret Peñarol Decano
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Taibo speelt de bal door. Vigo heeft problemen om de bal te vangen. Ezquerra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ezquerra krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Corsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambi onderschept slim de pass. Chambi passt de bal zonder na te denken. Jándula rent richting de bal. Jándula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - Peñarol Decano 0:1

6e minuut.
Corsini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ezquerra is nu in balbezit. Chambi geeft een lange en hoge pass. Zanelli is nu in balbezit. Zanelli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. Zanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli passt de bal zonder na te denken. Jándula is nu in balbezit. Jándula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ezquerra probeert naar een medespeler te passen. Jándula is nu in balbezit. Jándula schiet op doel. Cavani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

26e minuut.
Ezquerra probeert naar een medespeler te passen. Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerra rent richting de bal. Jándula rent richting de bal. Jándula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Deseret 63%, Peñarol Decano 37%.
Club Atlético Deseret - Peñarol Decano 0:1

54e minuut.
Pillín is nu in balbezit. Cadenas onderschept slim de pass. Cadenas speelt de bal door. Daar is Ezquerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezquerra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bonomi probeert de bal aan de voet te houden. Pillín is nu in balbezit. Ezquerra onderschept slim de pass. Jándula rent richting de bal. Jándula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Deseret 63%, Peñarol Decano 37%.
Club Atlético Deseret - Peñarol Decano 0:1