Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosadera Club De Futbol Con Los Mismos Colores
5-3-2 Tactiek LaPrimera
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 31.8
formidabel Schieten matig
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Lappveteläinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soleto geeft een lange en hoge pass. Zielony onderschept slim de pass. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel. Bastiaens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Volante is nu in balbezit. Volante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Volante kopt de bal weg. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante haalt uit met een fantastische trap. Paal! Berrios rent richting de bal. Berrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Con Los Mismos Colores 1:0

3e minuut.
Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzi rent richting de bal. Agazzi passt de bal zonder na te denken. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Agazzi passt de bal zonder na te denken. Volante is nu in balbezit. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bastiaens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Con Los Mismos Colores 2:0

16e minuut.
Espino kopt de bal weg. Mata probeert de bal met de borst te controleren. Mata probeert naar een medespeler te passen. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Berrios kopt de bal weg. Klungelig pakt Volante de bal. Romanec rent richting de bal. Volante onderschept slim de pass. Volante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Berrios probeert naar een medespeler te passen. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal zonder na te denken. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu schiet op doel. Bastiaens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Berrios probeert de bal aan de voet te houden. Berrios geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Przewoźniak de bal. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mata passt de bal zonder na te denken. Soleto rent richting de bal. Soleto speelt de bal door. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... Bastiaens bokst de bal weg.

25e minuut.
Rosado passt de bal met de wreef. Agazzi is nu in balbezit. Agazzi passt de bal in één keer door. Mata is nu in balbezit. Mata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Berrios heeft problemen om de bal te vangen. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios onderschept slim de pass. Berrios draait met de bal, schiet en ... Bastiaens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Con Los Mismos Colores 3:0

39e minuut.
Rosado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garrido met een snelle inworp. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz schiet op doel. Fernández Bilbao bokst de bal weg.

43e minuut.
Bastiaens probeert naar een medespeler te passen. Agazzi kopt de bal weg. Mata met een sublieme pass. Berrios rent richting de bal. Berrios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 20%, Con Los Mismos Colores 80%.
La Rosadera Club De Futbol - Con Los Mismos Colores 3:0

48e minuut.
Berrios speelt de bal door. Volante rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zielony. Zielony krijgt een gele kaart. Volante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Erdemoğlu komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Con Los Mismos Colores 4:0

49e minuut.
Mata met een sublieme pass. Berrios rent richting de bal. Berrios geeft de bal voor. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante schiet op doel. Bastiaens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata passt de bal met de wreef. Berrios is nu in balbezit. Berrios geeft een hoge lob. Erdemoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Con Los Mismos Colores 5:0

57e minuut.
Soleto rent richting de bal. Volante is nu in balbezit. Soleto probeert naar een medespeler te passen. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino passt de bal met de wreef. Berrios rent richting de bal. Berrios geeft een lange en hoge pass. Mata maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Con Los Mismos Colores 6:0

63e minuut.
Daar is Berrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berrios passt de bal zonder na te denken. Agazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzi passt de bal met de wreef. Mata geeft een hoge lob. Bastiaens bokst de bal weg.

64e minuut.
Bastiaens maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rybski kopt de bal weg. Daar is Lappveteläinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz haalt uit met een fantastische trap. Fernández Bilbao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Aplea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espino speelt de bal door. Soleto probeert naar een medespeler te passen. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Soleto is nu in balbezit. Soleto geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Con Los Mismos Colores 7:0

80e minuut.
Soleto passt de bal met de wreef. Agazzi rent richting de bal. Agazzi passt de bal zonder na te denken. Volante rent richting de bal. Volante haalt uit met een fantastische trap. Bastiaens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mata geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rybski de bal onder controle te krijgen. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel. Bastiaens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Con Los Mismos Colores 8:0

82e minuut.
Berrios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agazzi rent richting de bal. Agazzi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Soleto de bal. Soleto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mata passt de bal in één keer door. Berrios is nu in balbezit. Berrios geeft de bal voor. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - Con Los Mismos Colores 9:0

89e minuut.
Zielony probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soleto is nu in balbezit. Soleto geeft een lange en hoge pass. Berrios is nu in balbezit. Berrios geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 18%, Con Los Mismos Colores 82%.
La Rosadera Club De Futbol - Con Los Mismos Colores 9:0