Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 perros los mandingas
Normal Tactiek mandinga
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 33.1
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Aguiar speelt de bal door. Daňhel kopt de bal weg. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daňhel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daňhel geeft een hoge lob. Larrosa probeert de bal met de borst te controleren. Latoń is nu in balbezit. Latoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - los mandingas 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Pirez de bal. Sadlok rent richting de bal. Sadlok passt de bal met de wreef. Olivas is nu in balbezit. Olivas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - los mandingas 0:2

16e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. Cardozo passt de bal in één keer door. Latoń is nu in balbezit. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Scanavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik onderschept slim de pass. Październik probeert naar een medespeler te passen. Olivas is nu in balbezit. Olivas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pirez is nu in balbezit. Pirez passt de bal met de wreef. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń schiet op doel. Larrosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Daňhel onderschept slim de pass. Październik rent richting de bal. Arrázola rent richting de bal. Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Październik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - los mandingas 0:3

40e minuut.
Sadlok probeert de bal aan de voet te houden. Daňhel rent richting de bal. Daňhel geeft de bal voor. Olivas springt en kopt de bal. Aguiar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - los mandingas 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 perros 72%, los mandingas 28%.
7 perros - los mandingas 0:4

48e minuut.
Sadlok passt de bal met de wreef. Olivas is nu in balbezit. Pugliese rent richting de bal. Olivas onderschept slim de pass. Olivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lema geeft de bal voor. Inworp. Foletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrinoiu komt het veld opgelopen. Luca komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Październik probeert naar een medespeler te passen. Sadlok rent richting de bal. Sadlok speelt de bal door. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - los mandingas 0:5

78e minuut.
Zúñiga passt de bal zonder na te denken. Latoń rent richting de bal. Pirez bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń onderschept slim de pass. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Foletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Foletti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Larrosa de bal onder controle te krijgen. Latoń rent richting de bal. Latoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 perros 63%, los mandingas 37%.
7 perros - los mandingas 0:5