Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mandingas 7 perros
mandinga Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 16.8
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kurusa met een sublieme pass. Olivas kopt de bal weg. Larrosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Latoń is nu in balbezit. Latoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 1:0

11e minuut.
Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba passt de bal zonder na te denken. Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń verovert de bal door een tackle van achteren. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Październik geeft een lange en hoge pass. Larrosa probeert de bal aan de voet te houden. Latoń is nu in balbezit. Latoń draait met de bal, schiet en ... Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 2:0

15e minuut.
Toledo is nu in balbezit. Toledo geeft een hoge lob. Październik kopt de bal weg. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pirez is nu in balbezit. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok geeft de bal voor. Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olivas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 3:0

27e minuut.
Anzuberro geeft een hoge lob. García Yanes is nu in balbezit. Marcenaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcenaro krijgt een gele kaart.

28e minuut.
García Yanes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Latoń met een snel genomen vrije trap. Olivas kopt de bal weg. Daar is Sadlok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kocięba rent richting de bal. Kocięba met een sublieme pass. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 4:0

32e minuut.
Pirez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kocięba met de inworp. Daňhel rent richting de bal. Daňhel geeft de bal voor. Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Latoń is nu in balbezit. Latoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 5:0

38e minuut.
Kocięba passt de bal in één keer door. Daar is Lema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daňhel probeert naar een medespeler te passen. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 6:0

40e minuut.
Belerati rent richting de bal. Belerati speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sadlok de bal onder controle te krijgen. Latoń rent richting de bal. Latoń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aguiar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mandingas 22%, 7 perros 78%.
los mandingas - 7 perros 7:0

46e minuut.
Olivas is nu in balbezit. Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok met een sublieme pass. Latoń rent richting de bal. Latoń schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 8:0

50e minuut.
Kocięba is nu in balbezit. Kocięba probeert naar een medespeler te passen. Sadlok met een sublieme pass. Daar is Olivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daňhel passt de bal in één keer door. Kocięba met een sublieme pass. Latoń rent richting de bal. Latoń draait met de bal, schiet en ... Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 9:0

53e minuut.
Olivas onderschept slim de pass. Scanavino verovert de bal door een tackle van achteren. Scanavino geeft de bal voor. Klungelig pakt Latoń de bal. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 10:0

60e minuut.
Lema controleert de bal met de borst. Kocięba rent richting de bal. Kocięba passt de bal zonder na te denken. Latoń rent richting de bal. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Toledo passt de bal met de wreef. Daňhel is nu in balbezit. Daňhel passt de bal met de wreef. Latoń is nu in balbezit. Latoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aguiar trapt de bal weg. Kocięba kan de bal niet met de borst controleren. Lema begaat een overtreding. Lema krijgt een gele kaart. Kocięba raakt geblesseerd tijdens het duel. Daňhel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olivas is nu in balbezit. Olivas draait met de bal, schiet en ... Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 11:0

66e minuut.
Kocięba is nu in balbezit. Kocięba met een sublieme pass. Pugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas is nu in balbezit. Olivas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal in één keer door. Pugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas verovert de bal door een tackle van achteren. Olivas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luca komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Latoń de bal onder controle te krijgen. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok passt de bal met de wreef. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - 7 perros 12:0

77e minuut.
Październik passt de bal met de wreef. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok schiet op doel. De bal raakt de paal. Pugliese heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Latoń stond buitenspel. Aguiar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sadlok rent richting de bal. Sadlok geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Daňhel met een sublieme pass. Październik speelt de bal door. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... Pugliese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lema rent richting de bal. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok met een sublieme pass. Latoń rent richting de bal. Latoń schiet op doel. Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mandingas 26%, 7 perros 74%.
los mandingas - 7 perros 12:0