Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Montevideo Peñarol Decano
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Zanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Prais verovert de bal door een tackle van achteren. Pugliese is nu in balbezit. Prais onderschept slim de pass. Prais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zunino is nu in balbezit. Cadenas probeert naar een medespeler te passen. Botta speelt de bal door. Prais rent richting de bal. Prais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - Peñarol Decano 1:0

5e minuut.
Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli onderschept slim de pass. Zanelli met een sublieme pass. Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Jándula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Montevideo - Peñarol Decano 1:1

7e minuut.
Botta speelt de bal door. Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime verovert de bal door een tackle van achteren. Laime draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pugliese heeft problemen om de bal te vangen. Prais is nu in balbezit. Pugliese is nu in balbezit. Prais verovert de bal door een tackle van achteren. Prais draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Prais rent richting de bal. Laime is nu in balbezit. Pugliese is nu in balbezit. Laime verovert de bal door een tackle van achteren. Laime haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ezquerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerra rent richting de bal. Ezquerra schiet op doel. Faldín probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mañana geeft de bal voor. Botta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jándula is nu in balbezit. Ezquerra is nu in balbezit. Ezquerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - Peñarol Decano 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Montevideo 52%, Peñarol Decano 48%.
Red Bull Montevideo - Peñarol Decano 1:2

46e minuut.
Inworp. Ardaya met een snelle inworp. Laime rent richting de bal. Laime schiet op doel. Lomando heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Botta met een sublieme pass. Bovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Baspineiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bovino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Botta met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lugano probeert naar een medespeler te passen. Botta bereikt de bal nog maar net als eerste. Botta met een sublieme pass. Prais bereikt de bal nog maar net als eerste. Prais schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Romay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerra onderschept slim de pass. Ezquerra passt de bal met de wreef. Jándula is nu in balbezit. Jándula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Montevideo 66%, Peñarol Decano 34%.
Red Bull Montevideo - Peñarol Decano 1:2