Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaSinChance Club Atlético Deseret
PorLey Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
9% Spel op eigen helft 91%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 15.4
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Taibo rent richting de bal. Oleszkiewicz onderschept slim de pass. Carpinteiro probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Taibo met een sublieme pass. Cavani rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lucian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ziemiański krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Daar is Carpinteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpinteiro geeft een lange en hoge pass. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Carpinteiro is nu in balbezit. Carpinteiro geeft een lange en hoge pass. Daar is Inti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gutiérrez trapt de bal weg. Oleszkiewicz kopt de bal weg. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro geeft een lange en hoge pass. Ziemiański springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vergara met een snelle inworp. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cavani de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Taibo rent richting de bal. Taibo geeft een lange en hoge pass. Oleszkiewicz controleert de bal met de borst. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Club Atlético Deseret 1:0

18e minuut.
Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian geeft een hoge lob. Kukkamo kopt de bal weg. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Club Atlético Deseret 2:0

20e minuut.
Gutiérrez trapt de bal weg. Carpinteiro is nu in balbezit. Carpinteiro passt de bal met de wreef. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kukkamo geeft de bal voor. Lucian controleert de bal met de borst. Lucian passt de bal zonder na te denken. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Club Atlético Deseret 3:0

26e minuut.
Chambi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukkamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Inti trapt de bal weg. Kukkamo kopt de bal weg. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Bonomi geeft een hoge lob. Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo passt de bal met de wreef. Ziemiański heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lucian is nu in balbezit. Bonomi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carpinteiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ziemiański krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Carpinteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpinteiro passt de bal zonder na te denken. Kukkamo speelt de bal door. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vergara passt de bal zonder na te denken. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpinteiro passt de bal zonder na te denken. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kukkamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. Lucian onderschept slim de pass. Pillín bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambi is nu in balbezit. Chambi met een sublieme pass. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lucian kopt de bal weg. Cavani heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Club Atlético Deseret 4:0

43e minuut.
Oleszkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Oleszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Cavani speelt de bal door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kukkamo passt de bal met de wreef. Cavani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański onderschept slim de pass. Ziemiański schiet op doel. Gutiérrez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Club Atlético Deseret 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 13%, Club Atlético Deseret 87%.
LaSinChance - Club Atlético Deseret 5:0

47e minuut.
Dimitrov geeft de bal voor. Kukkamo met een sublieme pass. Ziemiański probeert de bal aan de voet te houden. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Oleszkiewicz speelt de bal door. Daar is Lucian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taibo maakt een afschuwelijke overtreding. Taibo krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Cavani is nu in balbezit. Cavani geeft de bal voor. Taibo probeert de bal aan de voet te houden. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Carpinteiro geeft een hoge lob. Kukkamo kopt de bal weg. Daar is Ziemiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pillín is nu in balbezit. Carpinteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carpinteiro speelt de bal door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Club Atlético Deseret 6:0

58e minuut.
Dimitrov geeft een lange en hoge pass. Kukkamo is nu in balbezit. Ziemiański is nu in balbezit. Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lucian passt de bal zonder na te denken. Chambi rent richting de bal. Ziemiański verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański schiet op doel. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Club Atlético Deseret 7:0

66e minuut.
Carpinteiro speelt de bal door. Lucian heeft problemen om de bal te vangen. Lucian passt de bal in één keer door. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Inti de bal onder controle te krijgen. Carpinteiro rent richting de bal. Carpinteiro probeert naar een medespeler te passen. Lucian rent richting de bal. Lucian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Club Atlético Deseret 8:0

70e minuut.
Inti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukkamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel. Gutiérrez bokst de bal weg.

73e minuut.
Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo speelt de bal door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gutiérrez speelt de bal door. Oleszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Pillín de bal. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bonomi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucian met de inworp. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Ballesteros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carpinteiro probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Carpinteiro met een sublieme pass. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian geeft de bal voor. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Club Atlético Deseret 9:0

82e minuut.
Doeltrap. Cavani met een harde bal richting middenveld. Dimitrov kopt de bal weg. Daar is Ziemiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Peirano rent richting de bal. Dimitrov onderschept slim de pass. Dimitrov geeft een lange en hoge pass. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 5%, Club Atlético Deseret 95%.
LaSinChance - Club Atlético Deseret 9:0