Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Con Los Mismos Colores los mandingas
LaPrimera Tactiek mandinga
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
30.8 gemiddelde waardering 42.1
adequate Schieten excellent
weak Passen average
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Październik kopt de bal weg. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok passt de bal met de wreef. Latoń is nu in balbezit. Latoń draait met de bal, schiet en ... Bastiaens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rybski passt de bal in één keer door. Koźlarz is nu in balbezit. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas schiet op doel. Kurusa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chodkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chodkiewicz speelt de bal door. Rybski kopt de bal weg. Kurusa heeft problemen om de bal te vangen. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba is nu in balbezit. Kocięba passt de bal zonder na te denken. Olivas is nu in balbezit. Olivas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Olivas verovert de bal door een tackle van achteren. Przewoźniak rent richting de bal. Olivas verovert de bal door een tackle van achteren. Olivas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Październik rent richting de bal. Październik geeft een hoge lob. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń haalt uit met een fantastische trap. Bastiaens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - los mandingas 0:1

30e minuut.
Koźlarz probeert naar een medespeler te passen. Bojas rent richting de bal. Latoń onderschept slim de pass. Latoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Bastiaens met een harde bal richting middenveld. Kocięba geeft een hoge lob. Bastiaens bokst de bal weg.

35e minuut.
Zielony speelt de bal door. Latoń is nu in balbezit. Romanec onderschept slim de pass. Romanec geeft een hoge lob. Koźlarz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Romanec onderschept slim de pass. Romanec geeft de bal voor. Mulik kopt de bal weg. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz haalt uit met een fantastische trap. Chodkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Con Los Mismos Colores - los mandingas 1:1

40e minuut.
Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Latoń de bal. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - los mandingas 1:2

41e minuut.
Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok speelt de bal door. Olivas is nu in balbezit. Olivas draait met de bal, schiet en ... Aplea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastiaens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Październik is nu in balbezit. Październik passt de bal met de wreef. Olivas is nu in balbezit. Olivas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Con Los Mismos Colores 55%, los mandingas 45%.
Con Los Mismos Colores - los mandingas 1:2

49e minuut.
Latoń verovert de bal door een tackle van achteren. Latoń passt de bal in één keer door. Olivas rent richting de bal. Październik rent richting de bal. Październik met een sublieme pass. Bastiaens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Meziříčský is nu in balbezit. Meziříčský geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garrido met een snelle inworp. Mulik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kocięba rent richting de bal. Kocięba passt de bal zonder na te denken. Aplea probeert naar een medespeler te passen. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bastiaens met een harde bal richting middenveld. Daar is Październik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Październik probeert naar een medespeler te passen. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - los mandingas 1:3

63e minuut.
García Yanes geeft de bal voor. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń passt de bal met de wreef. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel. Bastiaens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Rybski passt de bal in één keer door. García Yanes rent richting de bal. Mulik verovert de bal door een tackle van achteren. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz haalt uit met een fantastische trap. Chodkiewicz bokst de bal weg.

69e minuut.
Kocięba passt de bal met de wreef. Rzewuski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sadlok. Sadlok krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Dobrinoiu komt het veld opgelopen. Luca komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Koźlarz rent richting de bal. Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa onderschept slim de pass. Koźlarz verovert de bal door een tackle van achteren. Koźlarz draait met de bal, schiet en ... Kabut bokst de bal weg.

76e minuut.
Sani geeft de bal voor. Aplea rent richting de bal. Garrido is nu in balbezit. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Październik met een snelle inworp. Dobrinoiu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Kocięba rent richting de bal. Kocięba geeft een hoge lob. Bastiaens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - los mandingas 1:4

85e minuut.
Kocięba probeert naar een medespeler te passen. Październik rent richting de bal. Październik probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Con Los Mismos Colores 52%, los mandingas 48%.
Con Los Mismos Colores - los mandingas 1:4