Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosadera Club De Futbol 7 perros
5-3-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
48 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 16.5
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Larrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori verovert de bal door een tackle van achteren. Volante rent richting de bal. Volante draait met de bal, schiet en ... Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pesatori de bal. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 1:0

3e minuut.
Pesatori passt de bal in één keer door. Berrios rent richting de bal. Berrios met een sublieme pass. Volante is nu in balbezit. Volante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Agazzi onderschept slim de pass. Agazzi geeft de bal voor. Volante rent richting de bal. Volante draait met de bal, schiet en ... Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 2:0

5e minuut.
Belerati passt de bal zonder na te denken. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori rent richting de bal. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap. Aguiar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Soleto kopt de bal weg. Scanavino rent richting de bal. Agazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzi geeft de bal voor. Volante springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Soleto passt de bal met de wreef. Agazzi rent richting de bal. Agazzi passt de bal in één keer door. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Lappveteläinen heeft problemen om de bal te vangen. Toledo is nu in balbezit. Lappveteläinen maakt een afschuwelijke overtreding. Lappveteläinen krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Volante is nu in balbezit. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante rent richting de bal. Pesatori rent richting de bal. Pesatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 3:0

18e minuut.
Scanzano geeft de bal voor. Daar is Berrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berrios geeft een lange en hoge pass. Pesatori krijgt zijn hoofd ertegen. Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 4:0

19e minuut.
Soleto geeft een lange en hoge pass. Berrios kopt de bal weg. Volante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 5:0

21e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata geeft de bal voor. Berrios rent richting de bal. Berrios geeft een lange en hoge pass. Volante maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pesatori is nu in balbezit. Berrios geeft een hoge lob. Pugliese probeert de bal aan de voet te houden. Volante rent richting de bal. Volante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mata onderschept slim de pass. Mata passt de bal zonder na te denken. Agazzi geeft een hoge lob. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel. Aguiar bokst de bal weg. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 6:0

27e minuut.
Rosado geeft een hoge lob. Volante heeft problemen om de bal te vangen. Volante passt de bal in één keer door. Daar is Pesatori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesatori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 7:0

32e minuut.
Mata speelt de bal door. Pugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori verovert de bal door een tackle van achteren. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 8:0

33e minuut.
Volante onderschept slim de pass. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugliese rent richting de bal. Pesatori onderschept slim de pass. Pesatori schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Aguiar met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Belerati de bal. Agazzi probeert naar een medespeler te passen. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Berrios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agazzi geeft een lange en hoge pass. Volante geeft een hoge lob. Pesatori springt en kopt de bal. Daar is Pugliese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Agazzi met een sublieme pass. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios met een sublieme pass. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 18%, 7 perros 82%.
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 8:0

49e minuut.
Lappveteläinen geeft een lange en hoge pass. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios speelt de bal door. Pesatori rent richting de bal. Pesatori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mata speelt de bal door. Pesatori is nu in balbezit. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mata passt de bal met de wreef. Pesatori probeert naar een medespeler te passen. Volante is nu in balbezit. Volante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 9:0

52e minuut.
Daar is Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mata geeft een hoge lob. Volante kopt de bal weg. Klungelig pakt Pesatori de bal. Pesatori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anzuberro met een snelle inworp. Mata met een sublieme pass. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel. Aguiar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Larrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soleto verovert de bal door een tackle van achteren. Soleto geeft een lange en hoge pass. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 10:0

60e minuut.
Marcenaro kopt de bal weg. Daar is Soleto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soleto passt de bal met de wreef. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Belerati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espino rent richting de bal. Espino met een sublieme pass. Klungelig pakt Volante de bal. Volante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Volante rent richting de bal. Pirez onderschept slim de pass. Mata maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mata moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mata schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Agazzi met een sublieme pass. Soleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto passt de bal zonder na te denken. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Agazzi heeft problemen om de bal te vangen. Agazzi geeft een lange en hoge pass. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Scanavino kopt de bal weg. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios passt de bal in één keer door. Daar is Agazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agazzi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Soleto passt de bal in één keer door. Scanavino rent richting de bal. Agazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Agazzi geeft een lange en hoge pass. Volante springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Pirez rent richting de bal. Pirez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soleto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volante geeft een hoge lob. Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Agazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzi probeert naar een medespeler te passen. Pugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pugliese geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soleto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volante kan de bal niet met de borst controleren. Volante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 11:0

89e minuut.
Scanavino passt de bal zonder na te denken. Pugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios verovert de bal door een tackle van achteren. Berrios schiet op doel. Aguiar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 12:0

90e minuut.
Volante passt de bal zonder na te denken. Scanzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanzano geeft de bal voor. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Volante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volante draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 17%, 7 perros 83%.
La Rosadera Club De Futbol - 7 perros 12:0