Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 perros La Rosadera Club De Futbol
Normal Tactiek 5-3-2
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 46.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Soleto geeft de bal voor. Anzuberro kopt de bal weg. Espino speelt de bal door. Pesatori rent richting de bal. Pesatori draait met de bal, schiet en ... Aguiar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Soleto passt de bal zonder na te denken. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante speelt de bal door. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:1

6e minuut.
Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman geeft de bal voor. Daar is Pugliese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volante is nu in balbezit. Volante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:2

8e minuut.
Pesatori passt de bal met de wreef. Daar is Bosman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosman passt de bal in één keer door. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Berrios met de inworp. Scanavino is nu in balbezit. Agazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Agazzi geeft een lange en hoge pass. Soleto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Soleto kopt de bal weg. Bosman heeft problemen om de bal te vangen. Soleto geeft een hoge lob. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:3

13e minuut.
Soleto probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Bosman de bal onder controle te krijgen. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori draait met de bal, schiet en ... Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:4

16e minuut.
Bosman verovert de bal door een tackle van achteren. Bosman met een sublieme pass. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel. Aguiar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:5

19e minuut.
Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino passt de bal zonder na te denken. Bosman speelt de bal door. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:6

21e minuut.
Soleto met een sublieme pass. Agazzi rent richting de bal. Agazzi geeft een hoge lob. Pesatori rent richting de bal. Pesatori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Soleto geeft een lange en hoge pass. Volante is nu in balbezit. Volante geeft een hoge lob. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:7

26e minuut.
Pesatori haalt uit met een fantastische trap. Volante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bosman speelt de bal door. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:8

30e minuut.
Scanavino rent richting de bal. Agazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Agazzi speelt de bal door. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:9

30e minuut.
Berrios rent richting de bal. Berrios passt de bal in één keer door. Soleto speelt de bal door. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Larrosa heeft problemen om de bal te vangen. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:10

31e minuut.
Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Belerati heeft problemen om de bal te vangen. Volante verovert de bal door een tackle van achteren. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Volante maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:11

33e minuut.
Volante controleert de bal met de borst. Espino is nu in balbezit. Espino geeft een hoge lob. Pesatori maakt een snoekduik en kopt de bal. Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:12

36e minuut.
Daar is Pirez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman rent richting de bal. Volante rent richting de bal. Volante draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Soleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto passt de bal zonder na te denken. Pugliese rent richting de bal. Pesatori onderschept slim de pass. Pesatori schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:13

39e minuut.
Pugliese geeft een lange en hoge pass. Soleto is nu in balbezit. Soleto geeft de bal voor. Klungelig pakt Berrios de bal. Berrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:14

40e minuut.
Belerati speelt de bal door. Daar is Lema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Bosman haalt uit met een fantastische trap. Daar is Espino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soleto rent richting de bal. Soleto geeft een lange en hoge pass. Pesatori maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pirez kopt de bal weg. Bosman kan de bal niet met de borst controleren. Bosman met een sublieme pass. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 perros 83%, La Rosadera Club De Futbol 17%.
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:14

46e minuut.
Rosado is nu in balbezit. Agazzi is nu in balbezit. Agazzi geeft een lange en hoge pass. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Klungelig pakt Volante de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Larrosa. Volante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agazzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berrios rent richting de bal. Berrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:15

53e minuut.
Volante is nu in balbezit. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman passt de bal zonder na te denken. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:16

55e minuut.
Agazzi passt de bal in één keer door. Volante is nu in balbezit. Volante met een sublieme pass. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:17

59e minuut.
Agazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzi speelt de bal door. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori schiet op doel. Aguiar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:18

61e minuut.
Anzuberro heeft problemen om de bal te vangen. Pesatori is nu in balbezit. Berrios geeft een hoge lob. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:19

62e minuut.
Volante rent richting de bal. Bosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman passt de bal zonder na te denken. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Agazzi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pesatori de bal. Bosman geeft een lange en hoge pass. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Aguiar trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soleto met de inworp. Bosman geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pesatori rent richting de bal. Pesatori schiet op doel. Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:20

77e minuut.
Daar is Agazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agazzi met een sublieme pass. Berrios geeft een lange en hoge pass. Pesatori springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pirez probeert naar een medespeler te passen. Esquibel geeft de bal voor. Daar is Larrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori haalt uit met een fantastische trap. Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pugliese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berrios is nu in balbezit. Berrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:21

81e minuut.
Soleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto geeft een hoge lob. Berrios kopt de bal weg. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel. Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:22

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Larrosa trapt de bal weg van het doel. Toledo met een sublieme pass. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 perros 88%, La Rosadera Club De Futbol 12%.
7 perros - La Rosadera Club De Futbol 0:22