Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Nerones Estrambolico FC
Del Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 41.2
average Schieten average
adequate Passen weak
weak Verdedigen adequate


25e minuut.
Rodríguez Alvarado passt de bal in één keer door. Mille bereikt de bal nog maar net als eerste. Mille speelt de bal door. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Boyer passt de bal in één keer door. Daar is Uberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uberti geeft een lange en hoge pass. Mille probeert de bal met de borst te controleren. Mille geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ušanović met een snelle inworp. Águila rent richting de bal. Águila haalt uit met een fantastische trap. Masson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 65%, Estrambolico FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Nerones - Estrambolico FC 0:0

48e minuut.
Mille met de inworp. Águila is nu in balbezit. Voskaridis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Águila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Águila kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fielek bokst de bal weg.

56e minuut.
Uberti onderschept slim de pass. Uberti met een sublieme pass. Mille met een sublieme pass. Ušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ušanović geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Fielek bokst de bal weg.

60e minuut.
Gleria passt de bal in één keer door. Araujo is nu in balbezit. Colmán maakt een afschuwelijke overtreding. Colmán is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Águila rent richting de bal. Águila probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado draait met de bal, schiet en ... Fielek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Masson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Estrambolico FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 62%, Estrambolico FC 38%.
Los Nerones - Estrambolico FC 0:1