Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Celtas Calderita F.C.
Liga Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.1 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Heredia met een sublieme pass. Illa speelt de bal door. Klungelig pakt Heredia de bal. Kolvmanke rent richting de bal. Kolvmanke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nasazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pietrucha is nu in balbezit. Illa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Illa krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Vidaurre geeft de bal voor. Abela is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Landini. Landini krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Capristo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Landini controleert de bal met de borst. Abela bereikt de bal nog maar net als eerste. Abela schiet op doel. Alcoba bokst de bal weg.

26e minuut.
Abela geeft een lange en hoge pass. Loureiro is nu in balbezit. Loureiro passt de bal in één keer door. Kolvmanke rent richting de bal. Kolvmanke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zelada rent richting de bal. Zelada geeft een lange en hoge pass. Illa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvmanke is nu in balbezit. Kolvmanke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Celtas - Calderita F.C. 1:0

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alcoba niet meer kan verder spelen. Sarkissian komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Oddine met de inworp. Capristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Omini de bal. Omini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Celtas - Calderita F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Celtas 34%, Calderita F.C. 66%.
Guerreros Celtas - Calderita F.C. 2:0

52e minuut.
Abela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

57e minuut.
Landini heeft problemen om de bal te vangen. Pietrucha verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrucha met een sublieme pass. Omini bereikt de bal nog maar net als eerste. Omini haalt uit met een fantastische trap. Sarkissian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Bruno met een sublieme pass. Zelada rent richting de bal. Zelada geeft een hoge lob. Omini rent richting de bal. Omini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Capristo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pietrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrucha geeft een lange en hoge pass. Castrillón kopt de bal weg. Capristo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Landini rent richting de bal. Pietrucha verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrucha passt de bal in één keer door. Omini is nu in balbezit. Omini haalt uit met een fantastische trap. Sarkissian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Celtas - Calderita F.C. 3:0

83e minuut.
Pietrucha rent richting de bal. Capristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristo geeft een hoge lob. Omini rent richting de bal. Omini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bruno geeft de bal voor. Zelada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada geeft de bal voor. Kolvmanke is nu in balbezit. Kolvmanke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Celtas 32%, Calderita F.C. 68%.
Guerreros Celtas - Calderita F.C. 3:0