Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nsna Grandes Hitos
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 29.3
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Rotundo verovert de bal door een tackle van achteren. Rotundo speelt de bal door. Silvera is nu in balbezit. Santisteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santisteban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Trapote verovert de bal door een tackle van achteren. Trapote passt de bal in één keer door. Gianelli rent richting de bal. Gianelli probeert naar een medespeler te passen. De Los Campos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rotundo is nu in balbezit. Met opzet legt Schneider zijn tegenspeler op de grond. Rotundo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viamont met een snel genomen vrije trap. De Marco kopt de bal weg. Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Boca verovert de bal door een tackle van achteren. Boca probeert naar een medespeler te passen. Gianelli rent richting de bal. Gianelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nsna - Grandes Hitos 0:1

32e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Silvera onderschept slim de pass. Silvera geeft de bal voor. Gianelli rent richting de bal. Gianelli draait met de bal, schiet en ... Villagrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nsna - Grandes Hitos 0:2

33e minuut.
Silvera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tellez komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Tellez verovert de bal door een tackle van achteren. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Rotundo onderschept slim de pass. Rotundo geeft een lange en hoge pass. De Los Campos rent richting de bal. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nsna - Grandes Hitos 0:3

42e minuut.
Inworp. Schneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santisteban is nu in balbezit. Santisteban geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Viamont de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nsna 62%, Grandes Hitos 38%.
Nsna - Grandes Hitos 0:3

48e minuut.
De Los Campos passt de bal in één keer door. Bździądło rent richting de bal. Bździądło geeft een lange en hoge pass. Gianelli heeft problemen om de bal te vangen. Gianelli haalt uit met een fantastische trap. Villagrán bokst de bal weg.

58e minuut.
Buenaventura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santisteban is nu in balbezit. Viamont tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viamont krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Trapote onderschept slim de pass. Trapote geeft een hoge lob. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos rent richting de bal. De Los Campos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De Los Campos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Racciatti komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Santisteban heeft problemen om de bal te vangen. Rotundo rent richting de bal. Rotundo geeft een lange en hoge pass. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca geeft een lange en hoge pass. Villagrán probeert wanhopig de bal te grijpen. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodiño verovert de bal door een tackle van achteren. Rodiño speelt de bal door. Gianelli rent richting de bal. Gianelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nsna - Grandes Hitos 0:4

75e minuut.
Santisteban speelt de bal door. Bolón heeft problemen om de bal te vangen. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti rent richting de bal. Racciatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nsna - Grandes Hitos 0:5

86e minuut.
De Marco geeft een hoge lob. Alcázar heeft problemen om de bal te vangen. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapote is nu in balbezit. Trapote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nsna 72%, Grandes Hitos 28%.
Nsna - Grandes Hitos 0:5