Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grandes Hitos Nsna
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 16.7
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Estrella draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Santisteban de bal. Bolón is nu in balbezit. Bolón draait met de bal, schiet en ... Rodiño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avaroa bokst de bal weg.

26e minuut.
Viamont raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Racciatti komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vázquez rent richting de bal. Vázquez met een sublieme pass. Gianelli is nu in balbezit. Gianelli draait met de bal, schiet en ... Villagrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Nsna 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Hitos 43%, Nsna 57%.
Grandes Hitos - Nsna 1:0

46e minuut.
Bolón speelt de bal door. Santisteban bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos begaat een overtreding. De Los Campos krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Maute is nu in balbezit. Alcázar is nu in balbezit. Maute tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcázar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Gianelli is nu in balbezit. Gianelli passt de bal in één keer door. Silvera probeert naar een medespeler te passen. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Trapote probeert naar een medespeler te passen. Maute rent richting de bal. Maute speelt de bal door. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Nsna 2:0

72e minuut.
Klungelig pakt Buenaventura de bal. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli onderschept slim de pass. Gianelli draait met de bal, schiet en ... Villagrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Nsna 3:0

86e minuut.
Silvera rent richting de bal. Gianelli rent richting de bal. Silvera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli rent richting de bal. Gianelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Estrella speelt de bal door. Trapote heeft problemen om de bal te vangen. Trapote geeft een hoge lob. De Los Campos rent richting de bal. De Los Campos schiet op doel. Villagrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Hitos 25%, Nsna 75%.
Grandes Hitos - Nsna 3:0