Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Calamardo Futbol Club La Arremetida
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Sum passt de bal met de wreef. Inworp. Bove met een snelle inworp. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collazo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bove onderschept slim de pass. Bove speelt de bal door. Medrano is nu in balbezit. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Medrano probeert de bal aan de voet te houden. Bossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossio met een sublieme pass. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sacía rent richting de bal. Collazo verovert de bal door een tackle van achteren. Collazo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Luna de bal onder controle te krijgen. Gianelli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Calamardo Futbol Club 62%, La Arremetida 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Calamardo Futbol Club - La Arremetida 0:0

54e minuut.
Gianelli rent richting de bal. Gianelli passt de bal met de wreef. Santamaría is nu in balbezit. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri draait met de bal, schiet en ... Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Gianelli passt de bal met de wreef. Testoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Testoni probeert naar een medespeler te passen. Gianelli is nu in balbezit. Gianelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Limachi probeert naar een medespeler te passen. Sum is nu in balbezit. Fontes maakt een afschuwelijke overtreding. Sum wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Bossio passt de bal zonder na te denken. Broggi speelt de bal door. Sum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sum schiet op doel. Zanelli probeert de bal aan de voet te houden. Dennis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Calamardo Futbol Club 52%, La Arremetida 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Calamardo Futbol Club - La Arremetida 0:0