Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calderita F.C. Los Nerones
Normal Tactiek Del
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 34.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Gleria rent richting de bal. Gleria geeft een hoge lob. Daar is Heredia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Alcoba trapt de bal weg. Klungelig pakt Lipawsky de bal. Lipawsky geeft een lange en hoge pass. Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Los Nerones 0:1

10e minuut.
Voskaridis probeert naar een medespeler te passen. Boyer is nu in balbezit. Boyer passt de bal met de wreef. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lipawsky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jurkowski komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski probeert naar een medespeler te passen. Cerqueto is nu in balbezit. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gleria is nu in balbezit. Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu passt de bal in één keer door. Cerqueto is nu in balbezit. Cerqueto draait met de bal, schiet en ... Alcoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gleria krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Daar is La Pierre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyer geeft de bal voor. Jurkowski kopt de bal weg. Cerqueto rent richting de bal. Cerqueto haalt uit met een fantastische trap. Alcoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calderita F.C. 70%, Los Nerones 30%.
Calderita F.C. - Los Nerones 0:1

49e minuut.
Gleria passt de bal zonder na te denken. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski geeft een hoge lob. Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Heredia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maute Saravia komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Boyer passt de bal met de wreef. Gleria rent richting de bal. Gleria speelt de bal door. Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Voskaridis onderschept slim de pass. Voskaridis geeft een lange en hoge pass. Cerqueto probeert naar een medespeler te passen. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Boyer met de inworp. Cerqueto is nu in balbezit. Cerqueto geeft een lange en hoge pass. Gleria rent richting de bal. Gleria geeft de bal voor. Alcoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu schiet op doel. Alcoba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Los Nerones 0:2

83e minuut.
Boyer passt de bal met de wreef. Jurkowski rent richting de bal. Klungelig pakt Maute Saravia de bal. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi geeft de bal voor. Cerqueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerqueto haalt uit met een fantastische trap. Alcoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Los Nerones 0:3

86e minuut.
Voskaridis met de inworp. Zoppi rent richting de bal. Gleria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gleria krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calderita F.C. 77%, Los Nerones 23%.
Calderita F.C. - Los Nerones 0:3