Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grandes Hitos El Calamardo Futbol Club
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bździądło met de inworp. Daar is Boca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boca geeft een lange en hoge pass. Gianelli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Boca passt de bal in één keer door. Silvera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoviet rent richting de bal. Gianelli onderschept slim de pass. Gianelli draait met de bal, schiet en ... Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ochoviet speelt de bal door. Limachi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bździądło. Limachi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bossio met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapote probeert naar een medespeler te passen. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - El Calamardo Futbol Club 1:0

35e minuut.
De Los Campos heeft problemen om de bal te vangen. De Los Campos passt de bal in één keer door. Gianelli rent richting de bal. Gianelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - El Calamardo Futbol Club 2:0

36e minuut.
Sacía geeft een lange en hoge pass. Silvera is nu in balbezit. Silvera geeft de bal voor. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Avaroa met een harde bal richting middenveld. Trapote controleert de bal met de borst. Trapote probeert naar een medespeler te passen. Gianelli rent richting de bal. Gianelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Hitos 29%, El Calamardo Futbol Club 71%.
Grandes Hitos - El Calamardo Futbol Club 2:0

50e minuut.
Broggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapote onderschept slim de pass. Trapote probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gianelli de bal. Gianelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Maneiro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Viamont de bal. Sum speelt de bal door. Iñaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñaki draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Boca geeft een hoge lob. Silvera is nu in balbezit. Gianelli is nu in balbezit. Gianelli schiet op doel. Centellas probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - El Calamardo Futbol Club 3:0

63e minuut.
Sum passt de bal zonder na te denken. Iñaki speelt de bal door. Limachi met een sublieme pass. Iñaki rent richting de bal. Iñaki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Luna onderschept slim de pass. Inworp. Trapote zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli haalt uit met een fantastische trap. Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Boca speelt de bal door. De Los Campos rent richting de bal. De Los Campos speelt de bal door. Gianelli rent richting de bal. Gianelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Centellas passt de bal met de wreef. Boca is nu in balbezit. Sacía begaat een overtreding. Boca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boca kan niet meer verder spelen. Tellez komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bździądło onderschept slim de pass. Bździądło geeft een hoge lob. Daar is Centellas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tellez neemt de hoekschop. Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gianelli is nu in balbezit. Gianelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - El Calamardo Futbol Club 4:0

85e minuut.
Trapote met de inworp. Luna rent richting de bal. Luna geeft een lange en hoge pass. Viamont rent richting de bal. Viamont speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Maneiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maute de bal. Maute met een sublieme pass. Klungelig pakt Gianelli de bal. Gianelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Hitos 25%, El Calamardo Futbol Club 75%.
Grandes Hitos - El Calamardo Futbol Club 4:0