Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Celtas Los Nerones
Liga Tactiek Del
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.4 gemiddelde waardering 38.3
weak Schieten adequate
weak Passen good
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Čelar is nu in balbezit. Erik bereikt de bal nog maar net als eerste. Čelar maakt een afschuwelijke overtreding. Erik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Erik kan niet meer verder spelen. Galeoni komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sansone de bal onder controle te krijgen. Omini is nu in balbezit. Omini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bulka trapt de bal weg. Boyer kopt de bal weg. Capristo rent richting de bal. Ðorović onderschept slim de pass. Ðorović draait met de bal, schiet en ... Bulka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Lipawsky met de inworp. Galeoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Abela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galeoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jurkowski neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Celtas 60%, Los Nerones 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros Celtas - Los Nerones 0:0

47e minuut.
Magnone probeert naar een medespeler te passen. Lipawsky is nu in balbezit. Pietrucha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pietrucha krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Jurkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ðorović is nu in balbezit. Ðorović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fielek trapt de bal weg van het doel. Colmán kopt de bal weg. Galeoni probeert de bal met de borst te controleren. Galeoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Celtas - Los Nerones 0:1

71e minuut.
Colmán met een sublieme pass. Capristo geeft een hoge lob. Walburg geeft de bal voor. Galeoni is nu in balbezit. Galeoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Čelar rent richting de bal. Lipawsky verovert de bal door een tackle van achteren. Lipawsky passt de bal zonder na te denken. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jurkowski passt de bal in één keer door. Boyer rent richting de bal. Boyer geeft de bal voor. Ðorović rent richting de bal. Ðorović haalt uit met een fantastische trap. Bulka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Celtas 59%, Los Nerones 41%.
Guerreros Celtas - Los Nerones 0:1