Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrambolico FC Calderita F.C.
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 20.2
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Ušanović rent richting de bal. Ušanović met een sublieme pass. Mille is nu in balbezit. Masson is nu in balbezit. Masson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Calderita F.C. 1:0

13e minuut.
Landini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila is nu in balbezit. Masson rent richting de bal. Masson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Loureiro probeert de bal aan de voet te houden. Ušanović probeert naar een medespeler te passen. Águila heeft problemen om de bal te vangen. Águila schiet op doel. Maute Saravia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Żyrkowski speelt de bal door. Ušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Calderita F.C. 2:0

29e minuut.
Mille kopt de bal weg. Masson heeft problemen om de bal te vangen. Landini rent richting de bal. Masson verovert de bal door een tackle van achteren. Masson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Daar is Masson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Águila rent richting de bal. Masson is nu in balbezit. Masson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Mille passt de bal in één keer door. Landini is nu in balbezit. Águila maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Águila naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft een lange en hoge pass. Masson kopt de bal weg. Ušanović rent richting de bal. Ušanović haalt uit met een fantastische trap. Alcoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Uberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Uberti geeft een hoge lob. Mille kopt de bal weg. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Calderita F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrambolico FC 31%, Calderita F.C. 69%.
Estrambolico FC - Calderita F.C. 3:0

46e minuut.
Mille passt de bal zonder na te denken. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Masson is nu in balbezit. Masson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Calderita F.C. 4:0

49e minuut.
Uberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre passt de bal zonder na te denken. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Mille de bal. Mille geeft een hoge lob. Klungelig pakt Masson de bal. Masson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Calderita F.C. 5:0

61e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal zonder na te denken. Loureiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson onderschept slim de pass. Masson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Landini met een sublieme pass. Masson is nu in balbezit. Loureiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Masson raakt geblesseerd tijdens het duel. Masson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Calderita F.C. 6:0

68e minuut.
Uberti met de inworp. Ušanović probeert naar een medespeler te passen. Sastre rent richting de bal. Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Rodríguez Alvarado passt de bal zonder na te denken. Mille is nu in balbezit. Mille geeft een lange en hoge pass. Masson maakt een snoekduik en kopt de bal. Alcoba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Calderita F.C. 7:0

73e minuut.
Mille kopt de bal weg. Zoppi heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Alvarado met een sublieme pass. Masson is nu in balbezit. Masson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Maute Saravia trapt de bal weg. Rodríguez Alvarado kopt de bal weg. Masson is nu in balbezit. Masson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Mille onderschept slim de pass. Mille geeft de bal voor. Ušanović probeert naar een medespeler te passen. Masson controleert de bal met de borst. Masson schiet op doel. Alcoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - Calderita F.C. 8:0

84e minuut.
Sastre is nu in balbezit. Masson onderschept slim de pass. Zoppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson verovert de bal door een tackle van achteren. Masson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Sastre geeft een hoge lob. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski geeft de bal voor. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrambolico FC 27%, Calderita F.C. 73%.
Estrambolico FC - Calderita F.C. 8:0