Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calderita F.C. Estrambolico FC
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 40
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Mille geeft de bal voor. Ušanović kopt de bal weg. Daar is Masson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Estrambolico FC 0:1

10e minuut.
Nasazzi is nu in balbezit. Mille verovert de bal door een tackle van achteren. Mille geeft een lange en hoge pass. Masson is nu in balbezit. Masson haalt uit met een fantastische trap. Alcoba bokst de bal weg. Masson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Estrambolico FC 0:2

11e minuut.
Masson onderschept slim de pass. Landini rent richting de bal. Águila onderschept slim de pass. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Alcoba trapt de bal weg. Águila is nu in balbezit. Águila passt de bal zonder na te denken. Masson is nu in balbezit. Masson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
La Pierre probeert naar een medespeler te passen. Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado begaat een overtreding. Rodríguez Alvarado krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nasazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landini bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila begaat een overtreding. Águila krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alcoba trapt de bal weg van het doel. Águila kopt de bal weg. Masson probeert de bal aan de voet te houden. Masson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Águila rent richting de bal. Águila heeft problemen om de bal te vangen. Masson rent richting de bal. Masson schiet op doel. Alcoba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Estrambolico FC 0:3

27e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo passt de bal in één keer door. Ušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ušanović geeft de bal voor. Masson springt en kopt de bal. Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Sastre rent richting de bal. Sastre passt de bal met de wreef. Masson is nu in balbezit. Masson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Sastre de bal. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila passt de bal in één keer door. Masson heeft problemen om de bal te vangen. Masson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Mille de bal onder controle te krijgen. Mille geeft een lange en hoge pass. Águila heeft problemen om de bal te vangen. Águila schiet op doel. Alcoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Estrambolico FC 0:4

36e minuut.
Ušanović geeft een lange en hoge pass. Żyrkowski probeert de bal aan de voet te houden. Mille met een sublieme pass. Masson is nu in balbezit. Masson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Estrambolico FC 0:5

39e minuut.
Rodríguez Alvarado met een sublieme pass. Mille rent richting de bal. Mille geeft de bal voor. Masson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sastre probeert naar een medespeler te passen. Masson rent richting de bal. Águila is nu in balbezit. Águila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calderita F.C. 84%, Estrambolico FC 16%.
Calderita F.C. - Estrambolico FC 0:5

47e minuut.
Masson heeft problemen om de bal te vangen. Loureiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila verovert de bal door een tackle van achteren. Masson rent richting de bal. Masson haalt uit met een fantastische trap. Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Masson met een sublieme pass. Mille is nu in balbezit. Mille passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Águila de bal. Águila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ušanović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Castrillón probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado geeft een hoge lob. Águila is nu in balbezit. Águila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ušanović heeft problemen om de bal te vangen. Ušanović probeert naar een medespeler te passen. Masson rent richting de bal. Masson schiet op doel. Alcoba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Estrambolico FC 0:6

69e minuut.
Inworp. Uberti met de inworp. Ušanović geeft een lange en hoge pass. Masson rent richting de bal. Masson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - Estrambolico FC 0:7

82e minuut.
Araujo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Masson de bal. Masson probeert naar een medespeler te passen. Mille geeft een hoge lob. Ušanović met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Landini rent richting de bal. Rodríguez Alvarado onderschept slim de pass. Águila probeert naar een medespeler te passen. Masson is nu in balbezit. Masson draait met de bal, schiet en ... Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo passt de bal met de wreef. Ušanović speelt de bal door. Klungelig pakt Masson de bal. Masson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calderita F.C. 78%, Estrambolico FC 22%.
Calderita F.C. - Estrambolico FC 0:7