Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nsna Los Nerones
Normal Tactiek Del
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 33.8
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Voskaridis rent richting de bal. Estrella is nu in balbezit. Voskaridis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Voskaridis krijgt een gele kaart. Estrella wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jurkowski de bal. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nsna - Los Nerones 0:1

29e minuut.
De Marco kopt de bal weg. Klungelig pakt Alcázar de bal. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nsna 62%, Los Nerones 38%.
Nsna - Los Nerones 0:1

48e minuut.
Jurkowski probeert naar een medespeler te passen. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky met een sublieme pass. Cerqueto rent richting de bal. Cerqueto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Daar is Walburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolón is nu in balbezit. Walburg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bolón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santisteban zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Estrella is nu in balbezit. Colmán onderschept slim de pass. Buenaventura rent richting de bal. Colmán verovert de bal door een tackle van achteren. Colmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nsna - Los Nerones 0:2

65e minuut.
Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky passt de bal zonder na te denken. Colmán met een sublieme pass. Cerqueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerqueto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Voskaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Jurkowski speelt de bal door. Lipawsky met een sublieme pass. Colmán rent richting de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Boyer passt de bal zonder na te denken. Colmán controleert de bal met de borst. Alcázar is nu in balbezit. Colmán onderschept slim de pass. Colmán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nsna 70%, Los Nerones 30%.
Nsna - Los Nerones 0:2