Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Nerones Nsna
Del Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 17.4
redelijk Schieten slecht
goed Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Lipawsky probeert de bal aan de voet te houden. Magnone speelt de bal door. Jurkowski speelt de bal door. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski passt de bal zonder na te denken. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ... Villagrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Nsna 1:0

3e minuut.
Daar is Santisteban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðorović is nu in balbezit. Bolón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolón krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Chao is nu in balbezit. Ðorović onderschept slim de pass. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Nsna 2:0

7e minuut.
Lipawsky verovert de bal door een tackle van achteren. Lipawsky geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buenaventura de bal. Ðorović rent richting de bal. Ðorović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Nsna 3:0

15e minuut.
Erik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky is nu in balbezit. Erik geeft een hoge lob. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chao is nu in balbezit. Ðorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðorović passt de bal met de wreef. Colmán is nu in balbezit. Colmán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daar is Ðorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrella onderschept slim de pass. Estrella geeft een lange en hoge pass. Boyer is nu in balbezit. Boyer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. Erik rent richting de bal. Erik passt de bal zonder na te denken. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Nsna 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 32%, Nsna 68%.
Los Nerones - Nsna 4:0

47e minuut.
Echeconanea geeft een hoge lob. Colmán rent richting de bal. Colmán passt de bal zonder na te denken. Erik bereikt de bal nog maar net als eerste. Erik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Erik de bal onder controle te krijgen. Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky speelt de bal door. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Nsna 5:0

60e minuut.
Jurkowski passt de bal in één keer door. Colmán rent richting de bal. Colmán passt de bal zonder na te denken. Erik bereikt de bal nog maar net als eerste. Erik schiet op doel. Villagrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Boyer rent richting de bal. Boyer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chao de bal. Ðorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðorović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De Marco geeft de bal voor. Inworp. Lipawsky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erik is nu in balbezit. Erik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Colmán onderschept slim de pass. Estrella rent richting de bal. Colmán onderschept slim de pass. Colmán geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Nsna 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 21%, Nsna 79%.
Los Nerones - Nsna 6:0