Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Celtas El Calamardo Futbol Club
Liga Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Zelada onderschept slim de pass. Zelada met een sublieme pass. Pietrucha rent richting de bal. Omini is nu in balbezit. Omini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Centellas geeft een hoge lob. Santamaría probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietrucha. Pietrucha krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bossio is nu in balbezit. Pietrucha met een sublieme pass. Omini bereikt de bal nog maar net als eerste. Omini schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Zelada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Omini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omini met een sublieme pass. Kolvmanke is nu in balbezit. Kolvmanke schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zelada geeft een lange en hoge pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha verovert de bal door een tackle van achteren. Kolvmanke rent richting de bal. Kolvmanke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sacía kopt de bal weg. Klungelig pakt Pietrucha de bal. Pietrucha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kolvmanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolvmanke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mătrăgună raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oddine komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Celtas 33%, El Calamardo Futbol Club 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros Celtas - El Calamardo Futbol Club 0:0

55e minuut.
Pietrucha probeert naar een medespeler te passen. Abela rent richting de bal. Abela met een sublieme pass. Omini bereikt de bal nog maar net als eerste. Omini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Abela geeft de bal voor. Maneiro probeert naar een medespeler te passen. Capristo kopt de bal weg. Omini rent richting de bal. Omini draait met de bal, schiet en ... Maneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kolvmanke is nu in balbezit. Kolvmanke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Celtas - El Calamardo Futbol Club 1:0

71e minuut.
Pietrucha passt de bal in één keer door. Abela bereikt de bal nog maar net als eerste. Abela speelt de bal door. Omini bereikt de bal nog maar net als eerste. Omini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Omini speelt de bal door. Santamaría is nu in balbezit. Pietrucha verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrucha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Catardo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Celtas - El Calamardo Futbol Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Celtas 27%, El Calamardo Futbol Club 73%.
Guerreros Celtas - El Calamardo Futbol Club 2:0