Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calderita F.C. La Arremetida
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Nasazzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mongelar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medrano rent richting de bal. Medrano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gianelli onderschept slim de pass. Gianelli speelt de bal door. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri haalt uit met een fantastische trap. Loureiro probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Loureiro met een harde bal richting middenveld. Pailos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailos probeert naar een medespeler te passen. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - La Arremetida 1:0

16e minuut.
Nasazzi speelt de bal door. Testoni rent richting de bal. Testoni met een sublieme pass. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri schiet op doel. Alcoba bokst de bal weg.

20e minuut.
Pailos rent richting de bal. Testoni rent richting de bal. Pailos begaat een overtreding. Pailos krijgt een gele kaart.

24e minuut.
La Pierre rent richting de bal. Bove speelt de bal door. Zuchetti rent richting de bal. Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Zoppi de bal. Zoppi passt de bal in één keer door. Illa bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano verovert de bal door een tackle van achteren. Medrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Illa met een sublieme pass. Gianelli met een sublieme pass. Daar is Medrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Gianelli passt de bal zonder na te denken. Ferreri heeft problemen om de bal te vangen. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Mongelar met de inworp. Bove rent richting de bal. Mongelar is nu in balbezit. Mongelar geeft een hoge lob. Alcoba bokst de bal weg. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calderita F.C. - La Arremetida 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calderita F.C. 57%, La Arremetida 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calderita F.C. - La Arremetida 1:1

65e minuut.
Gianelli is nu in balbezit. Gianelli passt de bal zonder na te denken. Heredia rent richting de bal. Ferreri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreri haalt uit met een fantastische trap. Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bove rent richting de bal. Bove probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre rent richting de bal. Sastre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Pailos geeft een hoge lob. Inworp. Pailos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sastre is nu in balbezit. Sastre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mongelar rent richting de bal. Mongelar passt de bal in één keer door. Zoppi is nu in balbezit. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calderita F.C. 55%, La Arremetida 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calderita F.C. - La Arremetida 1:1