Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calderita F.C. El Calamardo Futbol Club
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoppi begaat een overtreding. Bossio raakt geblesseerd tijdens het duel. Bossio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zanelli is nu in balbezit. Zanelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zoppi is nu in balbezit. Zoppi passt de bal zonder na te denken. Sastre is nu in balbezit. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - El Calamardo Futbol Club 1:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broggi met de inworp. Nasazzi is nu in balbezit. Sum verovert de bal door een tackle van achteren. Sum geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calderita F.C. - El Calamardo Futbol Club 1:1

34e minuut.
Doeltrap. Maneiro met een harde bal richting middenveld. Landini kopt de bal weg. Sastre is nu in balbezit. Sastre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maneiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calderita F.C. - El Calamardo Futbol Club 2:1

36e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría is nu in balbezit. Sáez onderschept slim de pass. Sastre rent richting de bal. Sastre schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Santamaría rent richting de bal. Landini rent richting de bal. Landini speelt de bal door. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Maneiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calderita F.C. 43%, El Calamardo Futbol Club 57%.
Calderita F.C. - El Calamardo Futbol Club 2:1

49e minuut.
Santamaría kopt de bal weg. Sum rent richting de bal. Zoppi onderschept slim de pass. Zanelli onderschept slim de pass. Zanelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi passt de bal in één keer door. Sáez rent richting de bal. Sastre is nu in balbezit. Sastre schiet op doel. Maneiro bokst de bal weg.

60e minuut.
Catardo is nu in balbezit. Catardo geeft de bal voor. Loureiro is nu in balbezit. Broggi verovert de bal door een tackle van achteren. Broggi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Broggi is nu in balbezit. Broggi probeert naar een medespeler te passen. Zanelli is nu in balbezit. Sum is nu in balbezit. Sum haalt uit met een fantastische trap. Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pailos speelt de bal door. Daar is Sastre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sastre passt de bal met de wreef. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calderita F.C. 57%, El Calamardo Futbol Club 43%.
Calderita F.C. - El Calamardo Futbol Club 2:1