Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grandes Hitos Guerreros Celtas
442 Tactiek Liga
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 30.5
adequate Schieten average
average Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Radan heeft problemen om de bal te vangen. Silvera bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvera speelt de bal door. Gianelli rent richting de bal. Gianelli schiet op doel. Bulka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Maute bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelada onderschept slim de pass. Zelada passt de bal zonder na te denken. Omini bereikt de bal nog maar net als eerste. Omini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Kolvmanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viamont rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolvmanke. Kolvmanke krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Trapote bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abela. Trapote is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gianelli kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bździądło is nu in balbezit. Bździądło geeft een lange en hoge pass. Mătrăgună is nu in balbezit. De Los Campos verovert de bal door een tackle van achteren. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Boca geeft de bal voor. Silvera kopt de bal weg. Klungelig pakt Čelar de bal. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap. Bulka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Abela is nu in balbezit. Trapote onderschept slim de pass. Trapote met een sublieme pass. Gianelli rent richting de bal. Gianelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Trapote rent richting de bal. Čelar onderschept slim de pass. Čelar passt de bal met de wreef. Zelada rent richting de bal. Zelada geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Avaroa trapt de bal weg van het doel. Silvera kopt de bal weg. Vidaurre heeft problemen om de bal te vangen. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli haalt uit met een fantastische trap. Bulka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Hitos 44%, Guerreros Celtas 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grandes Hitos - Guerreros Celtas 0:0

54e minuut.
Inworp. Trapote met een snelle inworp. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli haalt uit met een fantastische trap. Bulka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Guerreros Celtas 1:0

64e minuut.
Maute met een snelle inworp. Trapote is nu in balbezit. Trapote passt de bal in één keer door. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mătrăgună geeft een lange en hoge pass. Rodiño rent richting de bal. Rodiño geeft een hoge lob. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bździądło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oddine is nu in balbezit. Oddine passt de bal in één keer door. Kolvmanke is nu in balbezit. Kolvmanke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grandes Hitos - Guerreros Celtas 1:1

89e minuut.
Gianelli probeert naar een medespeler te passen. Olveira is nu in balbezit. Olveira speelt de bal door. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli schiet op doel. Bulka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Guerreros Celtas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Hitos 47%, Guerreros Celtas 53%.
Grandes Hitos - Guerreros Celtas 2:1