Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrambolico FC El Calamardo Futbol Club
Normal Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Sacía rent richting de bal. Águila verovert de bal door een tackle van achteren. Águila speelt de bal door. Daar is Mille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mille geeft een lange en hoge pass. Paal! Maneiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Masson de bal. Masson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - El Calamardo Futbol Club 1:0

6e minuut.
Sum is nu in balbezit. Sum passt de bal zonder na te denken. Uberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zanelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sum rent richting de bal. Sum met een sublieme pass. Araujo met een sublieme pass. Masson rent richting de bal. Masson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - El Calamardo Futbol Club 2:0

16e minuut.
Araujo probeert naar een medespeler te passen. Ušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ušanović passt de bal met de wreef. Águila rent richting de bal. Águila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maneiro trapt de bal weg van het doel. Araujo kopt de bal weg. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Bossio is nu in balbezit. Águila onderschept slim de pass. Masson rent richting de bal. Águila is nu in balbezit. Águila haalt uit met een fantastische trap. Maneiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - El Calamardo Futbol Club 3:0

41e minuut.
Masson is nu in balbezit. Catardo is nu in balbezit. Masson verovert de bal door een tackle van achteren. Masson haalt uit met een fantastische trap. Maneiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrambolico FC - El Calamardo Futbol Club 4:0

43e minuut.
Águila passt de bal zonder na te denken. Daar is Rodríguez Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Alvarado geeft een hoge lob. Daar is Masson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrambolico FC 27%, El Calamardo Futbol Club 73%.
Estrambolico FC - El Calamardo Futbol Club 4:0

46e minuut.
Zanelli is nu in balbezit. Sum rent richting de bal. Zanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sum rent richting de bal. Sum haalt uit met een fantastische trap. Rępał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Águila geeft een lange en hoge pass. Ušanović kopt de bal weg. Daar is Catardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson haalt uit met een fantastische trap. Maneiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Luna probeert naar een medespeler te passen. Bossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson onderschept slim de pass. Daar is Águila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Águila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maneiro trapt de bal weg van het doel. Ušanović kopt de bal weg. Águila is nu in balbezit. Águila draait met de bal, schiet en ... Maneiro bokst de bal weg.

61e minuut.
Rodríguez Alvarado kopt de bal weg. Daar is Mille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sacía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mille verovert de bal door een tackle van achteren. Mille geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Águila is nu in balbezit. Águila passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sacía de bal. Mille bereikt de bal nog maar net als eerste. Mille geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Broggi is nu in balbezit. Uberti onderschept slim de pass. Ušanović rent richting de bal. Ušanović geeft een lange en hoge pass. Masson springt en kopt de bal. Maneiro bokst de bal weg.

66e minuut.
Ušanović geeft de bal voor. Klungelig pakt Sacía de bal. Masson is nu in balbezit. Águila rent richting de bal. Águila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zanelli kopt de bal weg. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski probeert naar een medespeler te passen. Mille rent richting de bal. Mille geeft een hoge lob. Maneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Águila onderschept slim de pass. Águila speelt de bal door. Masson rent richting de bal. Masson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossio rent richting de bal. Rodríguez Alvarado onderschept slim de pass. Águila is nu in balbezit. Águila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Águila is nu in balbezit. Masson rent richting de bal. Águila rent richting de bal. Águila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rodríguez Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Sacía probeert naar een medespeler te passen. Bossio heeft problemen om de bal te vangen. Masson rent richting de bal. Masson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Uberti is nu in balbezit. Araujo is nu in balbezit. Araujo met een sublieme pass. Mille is nu in balbezit. Mille haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrambolico FC 21%, El Calamardo Futbol Club 79%.
Estrambolico FC - El Calamardo Futbol Club 4:0