Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Arremetida Los Nerones
Normal Tactiek Del
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 36.3
zwak Schieten matig
hopeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Voskaridis onderschept slim de pass. Colmán probeert naar een medespeler te passen. Lipawsky probeert naar een medespeler te passen. Boyer is nu in balbezit. Boyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Testoni de bal. Gleria is nu in balbezit. Gleria speelt de bal door. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pailos onderschept slim de pass. Pailos probeert naar een medespeler te passen. Gianelli probeert de bal met de borst te controleren. Galeoni rent richting de bal. Galeoni geeft een hoge lob. Maidana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sansone probeert de bal met de borst te controleren. Sansone geeft een lange en hoge pass. Boyer kopt de bal weg. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gleria probeert naar een medespeler te passen. Boyer rent richting de bal. Boyer passt de bal in één keer door. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Los Nerones 0:1

42e minuut.
Galeoni passt de bal met de wreef. Gleria heeft problemen om de bal te vangen. Gleria passt de bal zonder na te denken. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Arremetida 75%, Los Nerones 25%.
La Arremetida - Los Nerones 0:1

54e minuut.
Lipawsky probeert naar een medespeler te passen. Boyer rent richting de bal. Zuchetti is nu in balbezit. Colmán verovert de bal door een tackle van achteren. Colmán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Pailos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky verovert de bal door een tackle van achteren. Lipawsky speelt de bal door. Boyer is nu in balbezit. Boyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Los Nerones 0:2

64e minuut.
Gleria met een sublieme pass. Klungelig pakt Boyer de bal. Boyer met een sublieme pass. Colmán is nu in balbezit. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Medrano heeft problemen om de bal te vangen. Testoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galeoni. Galeoni krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gleria passt de bal met de wreef. Boyer rent richting de bal. Boyer met een sublieme pass. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ... Maidana bokst de bal weg.

78e minuut.
Gleria raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erik komt het veld opgelopen. Voskaridis komt bij de bal en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Maidana met een sublieme pass. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky passt de bal met de wreef. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fontes rent richting de bal. Fontes geeft een hoge lob. Voskaridis kopt de bal weg. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fontes de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Erik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Lipawsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipawsky passt de bal in één keer door. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Los Nerones 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Arremetida 81%, Los Nerones 19%.
La Arremetida - Los Nerones 0:3