Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Nerones La Arremetida
Del Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Gleria kopt de bal weg. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pailos rent richting de bal. Galeoni onderschept slim de pass. Galeoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gleria kopt de bal weg. Boyer rent richting de bal. Boyer probeert naar een medespeler te passen. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gleria raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erik komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Fielek probeert naar een medespeler te passen. Colmán kopt de bal weg. Amaru heeft problemen om de bal te vangen. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pailos is nu in balbezit. Colmán verovert de bal door een tackle van achteren. Colmán passt de bal zonder na te denken. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - La Arremetida 1:0

20e minuut.
Erik geeft een lange en hoge pass. Colmán is nu in balbezit. Colmán passt de bal met de wreef. Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Erik geeft de bal voor. Boyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boyer speelt de bal door. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - La Arremetida 2:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erik met de inworp. Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lipawsky de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - La Arremetida 3:0

34e minuut.
Amaru is nu in balbezit. Lipawsky onderschept slim de pass. Lipawsky probeert naar een medespeler te passen. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - La Arremetida 4:0

35e minuut.
Galeoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky passt de bal zonder na te denken. Boyer is nu in balbezit. Boyer schiet op doel. Dennis bokst de bal weg. Boyer is nu in balbezit. Boyer haalt uit met een fantastische trap. Dennis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Klungelig pakt Radwański de bal. Medrano is nu in balbezit. Radwański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radwański krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Galeoni speelt de bal door. Erik rent richting de bal. Bove verovert de bal door een tackle van achteren. Radwański is nu in balbezit. Radwański geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 31%, La Arremetida 69%.
Los Nerones - La Arremetida 4:0

50e minuut.
Erik is nu in balbezit. Erik probeert naar een medespeler te passen. Colmán is nu in balbezit. Boyer rent richting de bal. Boyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Colmán de bal. Bove rent richting de bal. Bove met een sublieme pass. Galeoni rent richting de bal. Galeoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zuchetti is nu in balbezit. Zuchetti geeft een lange en hoge pass. Sansone geeft de bal voor. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Testoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeoni onderschept slim de pass. Galeoni speelt de bal door. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - La Arremetida 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 34%, La Arremetida 66%.
Los Nerones - La Arremetida 5:0