Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grandes Hitos Calderita F.C.
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 19.8
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Silvera probeert naar een medespeler te passen. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoppi is nu in balbezit. Gianelli onderschept slim de pass. Gianelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Loureiro de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zoppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoppi geeft de bal voor. Rodiño kopt de bal weg. Gianelli is nu in balbezit. Gianelli haalt uit met een fantastische trap. Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Trapote geeft een lange en hoge pass. Nasazzi is nu in balbezit. Boca is nu in balbezit. Boca geeft een hoge lob. Gianelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Olveira verovert de bal door een tackle van achteren. Trapote bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapote passt de bal in één keer door. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos schiet op doel. De bal raakt de paal. Alcoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Calderita F.C. 1:0

17e minuut.
Silvera is nu in balbezit. Silvera passt de bal zonder na te denken. Boca geeft de bal voor. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Calderita F.C. 2:0

18e minuut.
Viamont raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tellez komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Trapote probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Illa met de inworp. Pailos is nu in balbezit. Pailos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Boca is nu in balbezit. Boca passt de bal met de wreef. Silvera rent richting de bal. Silvera geeft een hoge lob. De Los Campos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bździądło met de inworp. Silvera controleert de bal met de borst. Silvera passt de bal in één keer door. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Trapote rent richting de bal. Trapote geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert De Los Campos de bal onder controle te krijgen. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli schiet op doel. Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos passt de bal met de wreef. Gianelli is nu in balbezit. Gianelli haalt uit met een fantastische trap. Alcoba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Calderita F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Hitos 36%, Calderita F.C. 64%.
Grandes Hitos - Calderita F.C. 3:0

47e minuut.
Klungelig pakt Bździądło de bal. Bździądło geeft een hoge lob. Heredia heeft problemen om de bal te vangen. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Calderita F.C. 4:0

53e minuut.
Boca is nu in balbezit. Boca geeft een hoge lob. Daar is Loureiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianelli is nu in balbezit. Gianelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Calderita F.C. 5:0

59e minuut.
Trapote geeft de bal voor. Loureiro probeert de bal aan de voet te houden. De Los Campos is nu in balbezit. De Los Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grandes Hitos - Calderita F.C. 6:0

60e minuut.
Silvera onderschept slim de pass. Silvera passt de bal met de wreef. Tellez met een sublieme pass. Boca rent richting de bal. Boca geeft een hoge lob. Alcoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Landini is nu in balbezit. Silvera verovert de bal door een tackle van achteren. Silvera speelt de bal door. Klungelig pakt De Los Campos de bal. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Landini met een sublieme pass. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvera begaat een overtreding. Silvera krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Trapote is nu in balbezit. Trapote geeft een hoge lob. Nasazzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alcoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grandes Hitos 32%, Calderita F.C. 68%.
Grandes Hitos - Calderita F.C. 6:0