Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Nerones El Calamardo Futbol Club
Del Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Gleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleria passt de bal met de wreef. Boyer probeert naar een medespeler te passen. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - El Calamardo Futbol Club 1:0

18e minuut.
Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky probeert naar een medespeler te passen. Boyer rent richting de bal. Boyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - El Calamardo Futbol Club 2:0

25e minuut.
Luna is nu in balbezit. Boyer verovert de bal door een tackle van achteren. Boyer speelt de bal door. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyer speelt de bal door. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Magnone is nu in balbezit. Magnone geeft een hoge lob. Catardo kan de bal niet met de borst controleren. Colmán is nu in balbezit. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Maneiro trapt de bal weg. Gleria kopt de bal weg. Boyer probeert naar een medespeler te passen. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lipawsky geeft de bal voor. Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Catardo de bal onder controle te krijgen. Maneiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - El Calamardo Futbol Club 3:0

44e minuut.
Galeoni speelt de bal door. Colmán is nu in balbezit. Colmán passt de bal met de wreef. Lipawsky is nu in balbezit. Lipawsky geeft een lange en hoge pass. Maneiro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 42%, El Calamardo Futbol Club 58%.
Los Nerones - El Calamardo Futbol Club 3:0

47e minuut.
Galeoni speelt de bal door. Magnone geeft een lange en hoge pass. Centellas heeft problemen om de bal te vangen. Lipawsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipawsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Galeoni speelt de bal door. Gleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleria passt de bal zonder na te denken. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boyer rent richting de bal. Boyer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Gleria met een sublieme pass. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán probeert naar een medespeler te passen. Boyer is nu in balbezit. Boyer schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bossio rent richting de bal. Lipawsky verovert de bal door een tackle van achteren. Lipawsky passt de bal met de wreef. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Gleria geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky passt de bal met de wreef. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - El Calamardo Futbol Club 4:0

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Lipawsky de bal onder controle te krijgen. Radwański geeft de bal voor. Lipawsky rent richting de bal. Lipawsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - El Calamardo Futbol Club 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 30%, El Calamardo Futbol Club 70%.
Los Nerones - El Calamardo Futbol Club 5:0