Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Arremetida Estrambolico FC
Normal Tactiek Normal
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 38.5
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een hoge lob. Mille kopt de bal weg. Klungelig pakt Masson de bal. Masson schiet op doel. Dennis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Masson passt de bal zonder na te denken. Araujo rent richting de bal. Araujo passt de bal met de wreef. Ušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ušanović haalt uit met een fantastische trap. Dennis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Masson onderschept slim de pass. Masson probeert naar een medespeler te passen. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila draait met de bal, schiet en ... Dennis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Águila verovert de bal door een tackle van achteren. Águila passt de bal zonder na te denken. Masson rent richting de bal. Masson haalt uit met een fantastische trap. Dennis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Estrambolico FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Arremetida 68%, Estrambolico FC 32%.
La Arremetida - Estrambolico FC 0:1

50e minuut.
Atzrodt is nu in balbezit. Atzrodt geeft een lange en hoge pass. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila is nu in balbezit. Águila haalt uit met een fantastische trap. Dennis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Masson is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dennis speelt de bal door. Ponce De León is nu in balbezit. Chocimierski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chocimierski krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Águila heeft problemen om de bal te vangen. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila onderschept slim de pass. Águila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Amaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Estrambolico FC 0:2

58e minuut.
Mille met een sublieme pass. Masson kan de bal niet met de borst controleren. Pailos is nu in balbezit. Masson verovert de bal door een tackle van achteren. Masson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Dennis trapt de bal weg. Araujo kopt de bal weg. Masson rent richting de bal. Masson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Estrambolico FC 0:3

64e minuut.
Atzrodt geeft een hoge lob. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila passt de bal met de wreef. Masson is nu in balbezit. Masson draait met de bal, schiet en ... Dennis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Masson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Estrambolico FC 0:4

67e minuut.
Araujo onderschept slim de pass. Araujo speelt de bal door. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Żyrkowski is nu in balbezit. Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Rodríguez Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Águila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Águila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Arremetida - Estrambolico FC 0:5

87e minuut.
Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado schiet op doel. Masson controleert de bal met de borst. Águila rent richting de bal. Águila haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Mille rent richting de bal. Mille geeft een hoge lob. Masson bereikt de bal nog maar net als eerste. Masson schiet op doel. Dennis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Arremetida 81%, Estrambolico FC 19%.
La Arremetida - Estrambolico FC 0:5